Altex
Business

ALTEX deschide un nou magazin in Pitesti Mall

Altex

ALTEX a anuntat deschiderea unui nou magazin in Pitesti Mall, in data de 14 aprilie 2016.Magazinul dispune de o suprafata de 1.100 mp si de cele mai bune oferte pentru produsele din categoriile IT, comunicatii, electrocasnice mari si mici, auto si multimedia, si va avea program de luni pana duminica, intre orele 1000 si 2200.

Cu ocazia deschiderii noului magazin, ALTEX a pregatit preturi speciale pentru diferite produse, printre care televizorul Samsung LED SMART TV Full HD, cu diagonala de 81 cm., la numai 1.099,9 lei si combina frigorifica INDESIT BIAA 13P, clasa energetica A++, la numai 999,9 lei. Ofertele speciale sunt valabile in perioada 14 – 17 aprilie 2016, in limita stocului disponibil. In plus, clientii vor putea beneficia de serviciile oferite de companie, precum posibilitatea de returnare a produselor comercializate in maximum 31 de zile de la cumparare, service si garantie.

„Ne bucuram sa ne extindem prezenta in judetul Arges si astfel sa fim mai aproape de clientii nostri la nivel local. Prin oferirea unui acces rapid la produse si servicii de calitate, venim in intampinarea nevoilor actuale ale clientilor, care pun din ce in ce mai mult accent pe eficientizarea resurselor proprii, fie ca vorbim de cele financiare sau timp. In calitate de lider al pietei electro-IT din Romania, consideram ca este datoria noastra sa oferim consumatorilor experiente de cumparare imbunatatite.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia in continuare de garantia „Cel mai mic pret din Romania!” in magazinele ALTEX, serviciu care subliniaza preturile imbatabile oferite de catre retailer. Astfel, cei care vor gasi produsele din gama companiei la preturi mai mici la alti retaileri specializati, atat online cat si offline, vor primi de doua ori diferenta.