Huawei P9 Titanium Grey
Telefoane Mobile

Huawei P9 este disponibil la pre-comanda incepand de astazi

Huawei P9 Titanium Grey

Cei care doresc sa isi achizitioneze noul Huawei P9 isi pot inregistra pre-comenzile incepand de astazi, in magazinele online ale partenerilor Huawei.

Campania se desfasoara in perioada 11-28 aprilie, iar informatii complete despre produs pot fi gasite pe site-ul: http://consumer.huawei.com/minisite/ro/p9/

Toate pre-comenzile pentru smartphone-ul Huawei P9 includ, gratuit, o bratara inteligenta Huawei TalkBand B2, precum si garantia extinsa VIP de 3 ani. TalkBand B2 este o bratara inteligenta, cu casca Bluetooth incorporata, care combina productivitatea si conectivitatea cu designul subtire si modern. Accesoriul le permite utilizatorilor sa ramana conectati, datorita functiilor pentru email si mesaje, sincronizarii cu smartphone-ul si capabilitatilor de monitorizare a starii de sanatate.

Pentru a se bucura de garantia VIP de 3 ani, consumatorii din Romania trebuie sa se inregistreze, in termen de o luna de la achizitia produsului, in aplicatia HiCare, pe care noul P9 o are preinstalata. In afara perioadei extinse de garantie, acestia vor beneficia si de facilitatea “3 luni de Garantie a ecranului”. Aceasta facilitate le va oferi acestora posibilitatea inlocuirii gratuite a ecranului, in primele trei luni de la achizitionare, oricare ar fi motivul deteriorarii acestuia.

Pasionatii de fotografie vor fi incantati sa descopere Huawei P9, primul smartphone proiectat in colaborare cu Leica, a carui noutate o reprezinta camera duala, compusa din doua camere de 12 MP, cu senzori RGB si BW, si care integreaza tehnologia Hybrid Focus. Noul smartphone ruleaza ultimul sistem de operare, Android Marshmallow 6.0, si dispune de interfata Huawei Emotion UI 4.1.