V2 Viper i 4g
Telefoane Mobile

Noile smartphone-uri V2 Viper i4G si V2 Viper e pot fi personalizate

V2 Viper e

Allview a lansat astazi smartphone-urile V2 Viper i4G si V2 Viper e.Produsele ofera clientilor Allview posibilitatea de a-si personaliza telefoanele conform propriului stil, prin imprimarea unei fotografii, a unui model grafic sau a unui citat inspirational pe capacul telefonului. In plus, display-ul smartphone-ului poate fi asortat in orice moment la vestimetantatie sau la mediul inconjurator gratie functiei Cameleon, care permite transpunerea culorilor din jur in interfata telefonului.

Pe site-ul allview. ro, ai posibilitatea de a incarca imaginile care iti vor face smartphone-ul unic sau te poti inspira dintr-o serie de fotografii selectate in acest scop. Dincolo de designul original, terminalele V2 Viper i4G si V2 Viper e aduc specificatii atragatoare.

V2 Viper i4G au viteze de download de pana la 150 Mbps intrucat terminalul ofera conectivitate 4G Dual Mode, in standardele FDD si TDD.

V2 Viper i 4g

Display-urile IPS LCD de 5 inch In-Cell (V2 Viper i4G), respectiv 4,5 inch On-Cell (V2 Viper e) redau imagini si clipuri video in culori fermecatoare. Utilizatorii V2 Viper i4G se pot delecta cu imagini la rezolutie HD. Pentru ambele terminale, protejarea ecranului de zgarieturi se realizeaza prin Soda Lime Glass.

Ambele telefoanele lansate astazi sunt Dual SIM si sunt dotate cu procesor Quad Core 1,3GHz. V2 Viper i4G dispune de 2GB memorie RAM si memorie Flash de 16GB, in timp ce V2 Viper e are 1GB memorie RAM si 8GB memorie Flash. Aceasta din urma poate fi extinsa pentru ambele terminale cu un card microSD de pana la 128GB.

Camera principala a terminalului V2 Viper i4G are 8MP, este dotata cu Autofocus si Led Flash si este protejata cu lentila UV. Printr-un algoritm inovator de procesare, functia Super Foto captureaza imagini cu dimensiune de 5 ori mai mare decat maximul rezolutiei, ajungand astfel pana la 40MP.

V2 Viper e este echipat cu o camera principala de 5MP cu Autofocus si Led Flash. Pentru ambele terminale utilizatorii au la dispozitie functii usor adaptabile oricaror conditii de fotografiere: Mod Profesionist, Foto Oricand, Nocturn, Panoramic, PDF sau GIF.

Cele doua dispozitive din gama Viper permit prelungirea autonomiei prin Modul de economisire a energiei care opreste rularea aplicatiilor in fundal sau prin Modul extrem care permite accesul doar in functiile de baza ale telefonului: Apeluri, Contacte, Mesaje si Ceas.

Smartphone-urile vin si cu o zona dedicata juniorilor pasionati de tehnologie: Lumea Copiilor este o sectiune in care micutii vor avea acces controlat la smartphone. Adultii pot decide ce jocuri si aplicatii vor fi la indemana copiilor si pentru ce interval de timp, iesirea din aceasta sectiune realizandu-se numai pe baza unei parole prestabilite.

V2 Viper i4G si V2 Viper e sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 699 lei si, respectiv 499 lei. Livrarile vor fi efectuate incepand cu 18 aprilie 2016.