Stiri

Revista de gaming NIVELUL2 a lansat un nou numar

Nivelul 2 - 4

Incepand cu ianuarie 2016 sa lansat revista NIVELUL2, publicatie dedicata jocurilor video, care apare lunar.Pe 4 aprilie, la Nexus Gamers Pub, redactia s-a intalnit cu cititorii revistei si cu jurnalisti si bloggeri pasionati de acest domeniu. Oamenii talentati ale caror review-uri, editoriale si interviuri ajung in paginile revistei NIVELUL2 sunt nimeni altii decat fosti redactori ai cunoscutei reviste LEVEL si colaboratori noi, entuziasti si extrem de pasionati. Multumita dedicarii acestora, revista NIVELUL2 a reusit deja sa-si atraga un public pe care nu varsta sau genul il definesc, ci pasiunea. Cei care o citesc au varste cuprinse intre 14 si 60 de ani, iar baza este reprezentata de studenti si tineri intre 18 si 35 de ani. Sunt, adesea, oameni bine informati, cu acces la hardware-ul necesar pentru a juca jocuri video de ultima ora pe consola sau PC.

Nivelul 2

Tot in sfera discutiei despre hardware, revista NIVELUL2 se bucura de aportul editorial al redactorilor LAB501.ro, cei mai bine cotati review-eri pe acest domeniu din Romania. Misiunea lor este sa asigure o sectiune importanta a revistei cu materiale care acopera cele mai noi tendinte in materie, ceea ce inseamna realizarea de teste comparative sau individuale ale celor mai noi placi video, procesoare sau sisteme de racire, dar mai ales sa le ofere cititorilor solutii de gaming dintre cele mai diverse, fie ele exotice sau de buget.

Nivelul 2 - 2

Revenind la jocurile video, revista NIVELUL2 acopera toate genurile si titlurile importante disponibile pe PC, PlayStation 4, Xbox One si Wii U. In curand, va fi inaugurata si o rubrica dedicata fenomenului eSports si jocurilor competitive. In ceea ce priveste distributia, revista poate fi achizitionata online, de pe site-ul revista.nivelul2.ro, dar si prin diversi parteneri: alte magazine online si offline de profil sau nu, precum si puncte fixe in marile orase. Numarul salilor de gaming cu care publicatia colaboreaza se va mari de la doua la cinci in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta si Iasi. In ceea ce priveste comenzile online, revista este livrata in toata tara printr-un partener, care o expediaza prin posta sau curier, iar abonatii beneficiaza de transport gratuit. Poate fi gasita si pe eMAG.ro, iar in scurt timp va intra si in reteaua de magazine inMedio si Relay.

Cum se descrie echipa NIVELUL2 prin fiecare membru al sau

De la luna la luna, o echipa de oameni pasionati, veritabili formatori de opinie cu o lunga experienta si exigenti, aduna in paginile NIVELUL2 povesti din jocurile care au fascinat generatii sau cuceresc publicul abia acum. Sprijina scena indie, din care fac parte chiar si ei, iar in randurile ce urmeaza gasiti o scurta descriere a celor care formeaza baza echipei.

Vladimir „cioLAN“ Ciolan s-a lipit de colectiv prin 2004 si a venit de la cea mai recunoscuta revista IT a vremii, unde isi irosea talentul. Stim sigur ca se pricepe si la programare, dar nu stim exact de care, are un stil inconfundabil, iar articolele lui sunt mereu combinate cu experiente personale si interpretari amuzante ale evenimentelor de zi cu zi si nu numai. Nu neaparat legate de jocuri.

Marius Ghinea face treaba asta inca din 1997 si este unul dintre cei mai apreciati revieweri de jocuri, poate cel mai bun reviewer de echipamente audio si periferice de gaming (mai ales volane) de pe continent. Prefera RPG-urile, strategiile medievale, FPS-urile si jocurile horror. Dar scrie numai despre alea bune. Daca vrei sa afli cat de bune sunt volanul si casca ta de gaming, da-le pe mana lui si vei afla mai multe despre ele decat stii chiar tu.

Ovidiu „Aidan“ Manciu este mezinul redactiei si, in acelasi timp, redactor-sef adjunct NIVELUL2. Motivat de bauturile energizante, benzile desenate violente si jocurile cu buget redus, este mereu in preajma dezastrelor naturale, iar anumite teorii sustin ca poate prevesti cutremurele asemenea pisicilor (pe care le adora). Fumeaza o bricheta pe zi si este indragostit inca din gradinita de cuvantul „ludic“. Printre altele, il pasioneaza culorile, fotografia auto, universul Star Wars si sporturile americane.

Nivelul 2 - 3

Nicolae „ncv“ Marin. Nu ne intreba de unde vine “ncv”, probabil ca nici el nu mai stie si noi nu am reusit sa retinem. El este omul nostru de Wii U, board games si features de „cultura gameristica“ (mai ales arta in jocuri). Ii place sa fie la curent cu tot ce e nou si de viitor in domeniul tehnologiilor inovatoare pentru industrie, sa se documenteze, iar apoi sa ne povesteasca pe larg despre ele. Daca se poate, pe parcursul mai multor episoade.

Mircea „KiMO“ Dumitriu este redactor-sef NIVELUL2 si a aterizat in domeniu fara sa se fi gandit vreodata ca ar putea face asta. Nici macar nu si-a dorit o cariera la o revista de gaming pana sa fie intrebat daca il intereseaza. Posibil sa fi fost si redactia vremii destul de disperata. A avut de ales intre o slujba bine platita in afara tarii si revista, intr-o perioada in care colinda aproape zilnic salile de jocuri si rupea tot ce misca. A ales sa se joace in continuare. A pus bazele NIVELUL2 si ii plac shooter-ele competitive, mai ales Unreal Tournament. Cel din 1999. Nu s-a gandit niciodata ca va ajunge sa petreaca opt ore pe zi vorbind la telefon sau scriind mail-uri. Pentru patrie…

Ramona „Ramo“ Vintilescu, grafica si DTP. N-am zis niciodata ca suntem numai baieti in gasca. Ramona a lucrat alaturi de noi la fosta revista si numai ea stie ce a fost in capul ei cand a sarit cu noi la NIVELUL2. Este cea care aranjeaza frumos totul in pagina, insufleteste articolele, iar daca nu ar fi fost ea, nu am fi lansat revista atat de repede.

Alaturi de ei, nume noi si cu mult potential completeaza oferta NIVELUL2, din ce in ce mai diversificata de la un numar la altul. Si sa nu uitam de jocul gratuit complet oferit cu fiecare editie sub forma de cod Steam. Uneori, pot fi chiar mai multe, asa cum s-a intamplat in cazul celei de-a treia editii.