Philips 275P4VYKEB
Monitoare

Modelul 275P4VYKEB este primul monitor 5K de la Philips

Philips 275P4VYKEB

Philips a lansat primul monitor 5K din portofoliul sau, monitorul Philips 275P4VYKEB cu rezolutie 5K.Cu 14.7 milioane de pixeli (5.120 x 2.880), modelul Philips 275P4VYKEB ofera o rezolutie 5K ce contine de patru ori mai multi pixeli decat tehnologia Quad HD si cu pana la 50% mai mult fata de modelele Ultra HD. Ecranul de 27 de inci este de asemenea echipat cu tehnologia PerfectKolor ce asigura din fabrica o calibrare de pana la 99% a spectrului Adobe RGB si 100% sRGB si un milliard de culori.

Rezolutia 5K contine un numar extra de 1.000 de pixeli la orizontala si 700 de pixeli la verticala pe suprafata de afisare, comparativ cu un monitor 4K, creand un spatiu suplimentar. De exemplu exista spatiu in plus pentru o aplicatie CAD, pentru a compara o serie de fotografii sau a altor imagini grafice profesionale sau pur si simplu pentru a pastra o fereastra de e-mail deschisa. Acest lucru va face inutila existenta unui al doilea monitor pentru mai multe sarcini, ceea ce de asemenea va ajuta la cresterea eficientei atata timp cat utilizatorii vor urmari un singur monitor. Prin intermediul tehnologiei avansate PLS, monitorul ofera unghiuri largi de vizualizare de pana la 178 de grade, asigurand o vizualizare precisa cu imagini foarte clare din aproape orice unghi.

PerfectKolor pentru rezultate exacte

Profesionistii care aleg un monitor cu o rezolutie foarte fina sunt in acelasi timp foarte exigenti in ceea ce priveste acuratetea culorilor. Pentru acestia, culoarea inconsistenta iese pur si simplu din discutie. Prin intermediul PerfectKolor, noul ecran 5K ofera culoare calibrata din fabrica la un standard de consistenta de 99% Adobe RBG si 100% sRBG – intocmai ca utilizatorii sa fie siguri ca fiecare culoare se potriveste exact cu cerintele date. Culoarea nu este doar precisa; este de asemenea omogena si somptuoasa. Cu un suport de culoare pe 10 biti, noul monitor ofera o adancime foarte bogata a culorilor si poate reproduce peste un miliard de culori diferite – mai mult decat ar putea vreodata ochiul uman sa distinga.

Gratie procesarii interne pe 12 biti, culorile sunt reproduse lin si intr-un mod natural, fara gradatii sau neplaceri create de efectul de banding. Monitorul Philips 275P4VYKEB este de asemenea proiectat si cu o serie de caracteristici pentru a se potrivi modului in care utilizatorii profesionisti lucreaza: camera web si microfon incorporate pentru a tine legatura cu colegii si diversi clienti, cat si boxe pentru redarea unui sunet cat mai natural. Ecranul cu tehnologie anti-scintilatie pastreaza ochii odihniti chiar si dupa ore intregi de munca in fata sa. Baza SmartErgoBase de sustinere a monitorului poate fi reglata pe inaltime, pivotata si inclinata in functie de preferintele oricarui utilizator, pentru a asigura un confort maxim de vizionare. De asemenea cablurile sunt mai bine administrate astfel existand mai mult loc liber pe birou.

Pentru o conexiune eficienta cu diverse surse de date (vitale pentru aplicatiile grafice mari consumatoare de date comune in medii profesionale), noul monitor suporta de asemenea USB 3.0, cu o rata de transfer de 5Gbps, de zece ori mai mare decat viteza USB 2.0. Acesta permite, de asemenea, incarcarea rapida a unui dispozitiv simultan cu transferul de date super-rapid.

Noul monitor Philips 275P4VYKEB va putea fi disponibil in magazinele de specialitate din Europa incepand cu luna aprilie.