Auto

Femeile își iubesc mașinile mai mult timp decât barbații

Young-woman-driving
Femeile sunt mai fidele decât bărbații atunci când vine vorba de mașina personală. O femeie rămâne îndrăgostită de mașina ei peste 1 an de zile, pe când bărbații își pierd interesul în mai puțin de jumătate de an, a arătat un studiu intern realizat de AutoHut pe baza unui chestionar.

Sfârșitul perioadei de dragoste este marcat de obicei prin faptul că mașina este spălată mai rar, că posesorul începe să mănânce în mașină sau să transporte în ea tot felul de lucruri care o pot murdări și este de acord să le-o ofere și altora spre a fi condusă.

Pentru că fidelitatea merită răsplătită și pentru că se apropie Ziua Femeii, AutoHut a creat un pachet special pentru șoferițe. Astfel, toate doamnele și domnișoarele vor primi o reducere de 30% pentru manoperă la revizia periodică, ce include schimbul filtrelor și uleiului.

În plus, acestea vor beneficia și de o verificare gratuită a mașinii, care include verificarea mecanică articulații, uzură discuri și plăcuțe de frână, lichide și lumini, dar și completarea lichidului de parbriz.

Toate femeile care își fac rezervarea în luna martie vor putea beneficia de această ofertă, chiar dacă revizia nu va fi făcută în aceeași lună. Programările se pot face pe site-ul Autohut sau la numărul de telefon 0377 100 946 (interior 3 pentru Service).

”Multe dintre femei evită în general să meargă la service cu mașina, fie pentru că nu cunosc foarte multe detalii tehnice despre mașini și se tem să nu fie păcălite, fie pentru că service-urile auto în sine sunt considerate medii neprietenoase pentru femei. Noi ne dorim să schimbăm această percepție și să demontăm mitul că femeile nu se pot descurca singure la service. Pentru că suntem in luna martie, luna in care sărbătorim femeia, dorim să le oferim doamnelor și domnișoarelor un cadou. Le invităm la un service unde să se simtă speciale și le urăm pe această cale o primăvară cat mai frumoasă! Reviziile la AutoHut se fac pe bază de programare, pentru a evita timpul de așteptare, oferim consultanță clienților care au întrebări sau nelămuriri și avem cel mai bun raport calitate-preț.”, a declarat Alexandru Stoinea, unul dintre fondatorii AutoHut.

Antreprenori AutoHut 1

Deși femeile sunt mai atașate de mașinile lor, acestea sunt mai puțin respectate atunci când merg într-un service auto și de multe ori se profită de lipsa lor de cunoștințe în acest domeniu. Plecând de la această realitate, AutoHut își dorește să ofere pachete speciale pentru femei și să le ofere o experiență plăcută atunci când ajung cu mașina în service. În acest scop a fost creat un spațiu de așteptare primitor, unde poate fi savurată în tihnă o cafea, iar clientele sunt informate de la început cât timp durează operațiunile, care sunt costurile și pot verifica oricând stadiul reparațiilor.

Foto: www.newhealthadvisor.com / AutoHut.ro