Telefoane Mobile

Asus a lansat in Romania – ZenFone Zoom, ZenFone Max si ZenFone 2 Deluxe Special Edition

asus zenfone zoom

ASUS a prezentat astazi in Romania telefoanele ZenFone Zoom, ZenFone 2 Deluxe Special Edition si ZenFone Max, disponibile in Romania incepand din luna martie 2016.Cele trei modele extind si mai mult oferta companiei, ASUS avand acum in portofoliu telefoane inteligente cu tehnologii si performante remarcabile. ZenFone Zoom incorporeaza o camera foto cu zoom optic 3x si lentile HOYA, ZenFone 2 Deluxe Special Edition este un telefon foarte performant cu finisaje de lux si o capacitate de stocare extinsa, in timp ce Zenfone Max integreaza o baterie puternica pentru o autonomie de pana la cinci zile.

Aduceti lumea mai aproape: zoom optic 3X, lentile cu 10 elemente si focalizare automata prin laser
ZenFone Zoom este cel mai subtire smartphone cu zoom optic 3x si camera PixelMaster de 13 megapixeli, masurand numai 5mm la margini. Sistemul optic cu 10 elemente a fost creat de expertii japonezi de la Hoya. Sticla, lentilele sintetice si cele prismatice sunt configurate meticulos intr-un aranjament cu doua prisme, de tip periscop, pentru a maximiza cantitatea de lumina si pentru a captura fotografii la cea mai buna calitate posibila. Stabilizatorul de lumina (OIS) asigura cadre clare de fiecare data, chiar si atunci cand zoom-ul optic este folosit la valoarea maxima. Acestea sunt surprinse la viteze de declansare cu 4 stopuri sub cele oferite de camerele fara OIS.

Camera principala este asistata de un blit Real Tone dual-LED ce creeaza o iluminare cat mai naturala, combinand perfect lumina galbena cu cea alba. Focalizarea laser asigura un cadrul clar in numai 0,03 secunde, utilizatorul avand posibilitatea sa incadreze si sa fotografieze rapid.

Experienta foto incredibila intr-un dispozitiv de buzunar

In proiectarea celui mai subtire smartphone din lume cu zoom optic 3X, inginerii ASUS au rotit mecanismul cu lentile pentru a obtine forma compacta. Sistemul optic este cuplat cu un senzor de imagine Panasonic SmartFSI, ZenFone Zoom capturand mai multa lumina si mai multa culoare, dezvaluind detalii atat in lumina naturala, cat si in conditii de iluminare redusa.

Designul modelului ZenFone Zoom este inspirat de camerele foto DSLR, avand butoane dedicate pentru declansator si inregistrare. Carcasa interna este de tip unibody fiind fabricata cu ajutorul masinilor de prelucrat cu comanda numerica (CNC), sablata si anodizata pentru protectia anticoroziva. In total sunt 201 de procese tehnologice prin care trece o carcasa de Zenfone Zoom inainte de a primi placa de baza si celelalte componente electronice.

ZenFone Zoom exceleaza si in fotografia macro, permitand apropierea la 5 centimetri de subiect, dezvaluind detalii incredibile. Utilizatorii experimentati pot folosi setarile manuale pentru a regla viteza declansatorului, valoarea expunerii, balansul de alb, sensibilitatea ISO si alte setari de nivel avansat. In pachetul ZenFone Zoom este inclus si blitul miniatural ZenFlash.

Performante de top: procesor quad-core pe 64 biti, 4GB RAM, LTE 150Mbit/s si IPS ecran Full HD
Procesorul Intel Atom quad-core montat pe ZenFone Zoom echilibreaza cu atentie balanta dintre performanta si eficienta, fiind bazat pe sofisticata arhitectura Silvermont pe 22nm. Cei 4GB de memorie RAM DDR3 si spatiul de stocare de pana la 64GB completeaza specificatiile de top.

ZenFone Zoom integreaza un modem LTE Category 4 cu viteze de download de pana la 150Mbit/s. Impreuna cu timpul de raspuns la atingere de numai 60ms, ofera o experienta fluida in orice moment. Utilizatorii care folosesc intens telefonul se pot baza pe o baterie litiu-polimer de 3000mAh, dar si pe tehnologia exclusiva ASUS BoostMaster, care poate reincarca bateria de la zero la 60% in numai 39 de minute.

Imaginile generate de ZenFone Zoom sunt afisate pe un ecran IPS Full HD cu diagonala de 5.5 inci. Unghiul de vizualizare de pana la 178 de grade si densitatea de 403ppi ajuta la redarea fiecarei imagini cu detalii precise.

asus zenfone 2 deluxe

ZenFone 2 Deluxe Special Edition

ASUS Zenfone 2 Deluxe Special Edition exprima eleganta tehnologiei. Avand un design inspirat de automobilele de curse, ZenFone 2 Deluxe Special Edition completeaza stilul utilizatorilor activi. Cele doua versiuni, Silver Polygon si Carbon Night sunt motorizate de procesoarele Intel Atom Z3590 quad-core, tactate la frecventa de 2.5GHz. Memoria RAM de 4GB ofera suficient spatiu de lucru pentru rularea aplicatiilor pretentioase, incluzand aici si jocurile cu grafica avansata. ASUS a instalat pe acest telefon 128GB de memorie flash, la care se adauga un card microSD de aceeasi capacitate, obtinandu-se un total de 256GB. Astfel, utilizatorul va putea sa stocheze o multime de filme si fotografii, realizate cu ajutorul camerei PixelMaster de 13 megapixeli, fara sa-si faca griji in privinta spatiului liber.

Tehnologia din interior este evidentiata prin finisajele de lux ale carcasei. Modelul cu multiple fatete este creat prin desenarea a 500 de poligoane, ce ofera un aspect deosebit dar si o buna prindere. ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition este alimentat de o baterie litiu polimer de 3000mAh, ce poate fi incarcata rapid cu ajutorul tehnologiei BoostMaster.

Pachetul ZenFone 2 Deluxe Special Edition include ambele carcase, Silver Polygon si Carbon Night.

asus zenfone max

ASUS ZenFone Max

ASUS Zenfone Max este un telefon construit pentru cei care au nevoie de autonomie extinsa. Cadrul subtire al telefonului (de pana la 10.55mm) ascunde o baterie litiu polimer de 5000mAh, ce inmagazineaza energia necesara pentru mai multe zile de utilizare. Mai mult, telefonul se poate transforma intr-o baterie portabila, reincarcand la nevoie alte dispozitive mobile. Zenfone Max poate functiona pana la 914 ore in regim de asteptare, adica nu mai putin de 38 de zile. In regim de convorbire 3G, bateria de 5000mAh rezista cu succes timp de 37.63 ore. ZenFone Max este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 410 si 2GB RAM, asigurand puterea necesara pentru aplicatiile zilnice. Pe langa acesta, modemul LTE Cat4 atinge viteze de download de pana la 150Mbit/s.

Utilizatorii care folosesc frecvent telefonul pentru a realiza fotografii se pot baza pe o camera PixelMaster de 13MP cu diafragma f/2.0, blit LED si focalizare laser. Ecranul cu diagonala de 5.5 inci este acoperit cu sticla de protectie Corning Gorilla Glass 4.

Preturi si disponibilitate
Cele trei telefoane vor fi disponibile pe piata romaneasca incepand din luna martie 2016, preturile aproximative fiind urmatoarele: 2499 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone Zoom, 949 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone Max si 2249 lei (TVA inclusiv) pentru ZenFone 2 Deluxe Special Edition.

Fotografii de la conferinta de presa: http://www.medialook.ro/view_event.php?EventId=326

Specificatii ZenFone Zoom ‏(ZX551ML)

Platforma: Android 5.0 Lollipop cu interfata ASUS ZenUI
Culoare: Negru/Alb
Dimensiune telefon: 158.9 x 78.84 x 5 ~ 11.95 mm
Greutate telefon: 185 g (cu baterie)
Chipset: Intel Atom Quad Core Z3580 64-bit (2.3GHz), PowerVR G6430, cu suport OpenGL 3.0
Memorie: 4GB LPDDR3 RAM
Stocare: 64GB Flash, 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vietii
Slot de memorie: Card Micro-SD (pana la 128 GB)
Wireless: WLAN 802.11 a/b/g/n/ac
USB, Bluetooth V4.0+EDR , NFC
Micro SIM, 2G/3G/4G
Navigatie: GPS/GLONASS/BDS
Ecran: IPS 5.5 inci, Full HD 1920×1080/403 PPI, Corning Gorilla Glass 4, rezistent la zgarieturi cu tratament anti-amprente, Full Lamination, Supports GloveTouch input
Baterie: 3000 mAh Li-Polimer (nedetasabila), BoostMaster (incarcare 60% in 39 min)
Camera frontala: 5 MP
Camera principala: 13 MP, Focalizare Automata Laser 0.03 secunde, Blit LED bi-color, OIS, lentile HOYA cu 10 elemente, zoom optic 3X, senzor Panasonic
Conector Audio: 3.5mm
Senzori: Accelerometru/Busola/Giroscop/Proximitate/Senzor de Lumina Ambientala/Senzor magnetic
Blit ZenFlash inclus in pachet

Specificatii ZenFone 2 Deluxe Special Edition

Platforma: Android 5.0 (Lollipop) cu ASUS ZenUI
Culoare: Silver Polygon (Argintiu)/Carbon Night (Negru)
Dimensiune telefon: 77.2 x 152.5 x 3.9 ~ 10.9 mm
Greutate telefon: 170 g (cu baterie)
Chipset: Intel Atom Quad Core Z3590 64-bit (2.5GHz), PowerVR G6430, cu suport OpenGL 3.0
Memorie: 4GB RAM LPDDR3
Stocare: 256GB (128GB eMMC Flash + 128GB MicroSD card), 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vietii
Slot de memorie: ocupat
Wireless: WLAN 802.11 a/b/g/n/ac
Micro USB (support OTG), Bluetooth V4.0, NFC
Doua cartele Micro SIM, SIM1 Permite 2G/3G/4G, SIM2 Permite 2G (numai convorbiri), Suport Dual SIM cu Functie Dual Active
Navigatie: GPS/GLONASS/BDS
Ecran: IPS 5.5inci, Full HD 1920×1080, Corning Gorilla Glass 3, rezistent la zgarieturi cu tratament anti-amprente, Full Lamination, Supports GloveTouch input
Baterie: 3000 mAh Li-Polimer (nedetasabila), BoostMaster (incarcare 60% in 39 min)
Camera frontala: 5 MP, focalizare fixa, diafragma F2.0
Camera principala: 13 MP, focalizare automata, blit bi-color Real Tone, lentile cu 5 elemente
Senzori: Accelerometru/Busola/Giroscop/Proximitate/Senzor de Lumina Ambientala
Asphalt 8 de la Game-loft este furnizat impreuna cu 24000 monede gratuite.

Specificatii ZenFone Max

Platforma: Android 5.0 Lollipop cu ASUS ZenUI
Culoare: Negru/Alb
Dimensiune: 77.5 x 156 x 10.55 mm
Greutate: 202 g (cu baterie)
Chipset: Qualcomm MSM8916 QuadCore 1.2GHz
GPU: Adreno 306
Memorie: 2GB RAM LPDDR3
Stocare: 16GB eMMC Flash, 5GB ASUS Webstorage gratuit pentru restul vietii
Slot de memorie: Micro-SD (pana la 64 GB)
Wireless: WLAN 802.11 b/g/n, Wi-Fi direct
Micro USB (support OTG)
Bluetooth V4.0+EDR +A2DP
Doua cartele Micro SIM, SIM1 Permite 2G/3G/4G, SIM2 Permite 2G/3G/4G, Dual SIM, Dual Stand By
Navigatie: GPS, GLONASS, AGPS & BDS
Ecran: IPS, 5.5inci, HD 1280×720, Corning Glass Glass 4, rezistent la zgarieturi cu tratament anti-amprente, luminozitate 450nits, Full Lamination,
Supports GloveTouch input
Baterie: 5000 mAh Li-Polimer (nedetasabila), functie de Power Bank
Timp de Standby: 914 ore
Timp de convorbire: 37.63 ore
Camera frontala: 5 MP, diafragma F2.0
Camera principala: 13 MP, focalizare automata laser in 0.03 secunde, diafragma F2.0, blit LED Real Tone
Conector Audio: 3.5mm
Senzori: Accelerometru/Busola/Proximitate/Senzor de Lumina Ambientala/Senzor magnetic