LG V10
Telefoane Mobile

Smartphone-ul LG V10 cu doua camere frontale este acum in Romania

LG V10
LG a anuntat lansarea pe piata din Romania a smartphone-ului LG V10.LG V10 ofera functii noi si remarcabile, precum cel de-al doilea ecran, o camera frontala dubla si modul video manual, care permit atat realizarea, cat si consumul de continut multimedia la un standard ridicat. Noul model dispune si de o baterie detasabila de 3.000 mAh si slot pentru card microSD. De altfel, acesta este primul smartphone care atinge standardele SanDisk Extreme Photo-Imaging Capabilities (EPIC), standarde care au rolul de a scoate in evidenta telefoanele care ofera o experienta remarcabila in domeniile foto si video.

Cel de-al doilea ecran

LG depaseste limitele de inovare ale smartphone-urilor si introduce un al doilea ecran ca un afisaj suplimentar deasupra celui principal QHD IPS Quantum de 5,7 inci. Functionand in mod independent, cel de-al doilea ecran poate fi configurat ca un afisaj “always on”, pentru a spori productivitatea modelului V10 fara a afecta durata de viata a bateriei. Cel de-al doilea ecran poate fi setat pentru a afisa vremea, ora, data si pictograma bateriei atunci cand ecranul principal este oprit. Cu afisajul principal activ, cel de-al doilea ecran poate fi setat pentru a converti intr-o zona dedicata comenzi rapide sau aplicatiile preferate.

Captura video si audio

Ca si in cazul LG G4, LG V10 ofera cea mai buna calitate in ceea ce priveste realizarea, editarea si distribuirea continutului video. V10 este primul smartphone care are mod manual pentru video, tehnologie imbunatatita fata de LG G4, unde era disponibila doar pentru fotografii, pentru a fi folosita si pentru inregistrarile video. Cu modul Video Manual, utilizatorii pot realiza cu usurinta clipuri video de calitate profesionala, avand posibilitatea sa modifice viteza de declansare, rata cadrului, ISO, cantitatea de alb si adaptarea focalizarii in timpul inregistrarii. Videourile pot fi inregistrate la trei rezolutii – HD, FHD sau UHD – si doua rapoarte de aspect – 16:9 standard sau 21:9 cinematic.

In plus fata de capacitatile sale impresionante video si audio de nivel profesional, LG V10 ofera aceste caracteristici suplimentare, care permit o calitate superioara pentru continutul video si audio:

• Inregistrare continua: utilizeaza stabilizarea electronica a imaginii (EIS) optimizata pentru inregistrarea video in vederea neutralizarii miscarii, ajutand la captarea continutului video clar atunci cand telefonul este in miscare.
• Ajustare Video: crearea unui video prin combinarea mai multor videouri mai scurte.
• Editate automata de 15 secunde: crearea unui video scurt, prin eliminarea automata a cadrelor neclare si a scenelor statice.
• Editor video rapid: modificarea raportului de cadre si adaugarea efectelor, cum ar fi culorile si muzica de fundal.

Doua camere frontale si inregistrare Multi-view

LG V10 dispune de doua camere frontale de 5 MP, cu doua lentile separate, pentru a capta selfie-uri la 80 de grade sau 120 de grade. Pentru un unghi larg, V10 utilizeaza un algoritm software sofisticat pentru a combina imagini din cele doua lentile separate, amplasate suficient de departe una de cealalta pentru a oferi doua perspective diferite. Realizarea selfie-urilor fara un selfie-stick nu a fost niciodata mai usoara. Functia MultiView poate capta unghiuri diferite, utilizand toate cele trei camere de pe V10. Ulterior, cea mai buna versiune poate fi selectata si pastrata.

Durabilitate si Design

LG V10 a fost proiectat pentru a face consumatorul sa fie cat mai confortabil. Rama laterala Dura Guard protejeaza telefonul de lovituri dure si rostogoliri.

Pe partea din spate si de jos a ecranului, carcasa Dura ofera o protectie sporita impotriva impacturilor directe. Carcasa Dura este moale la atingere, dar rezistenta la zgarieturi si impact puternic. Mai mult decat atat, modelul de pe spate a fost proiectat special pentru a oferi o prindere mai sigura, chiar si atunci cand este folosit in miscare. Centrul de testare si certificare independenta MET Laboratories a testat LG V10 dandu-i drumul de la aproximativ 1,2 m in mod repetat, la unghiuri diferite si a constatat ca acesta este extrem de rezistent la soc, incadrandu-l in categoria “MIL-STD-810G Transit Drop Compliant”.

Sunet excelent pentru muzica si inregistrari video

Sunetul oferit de modelul LG V10 a fost conceput pentru a fi cel mai bun din categoria sa. V10 dispune de tehnologie EES Hi-Fi DAC de 32 de biti, creata de proiectantii de produse audio de inalta performanta special pentru profesionisti. LG V10 detecteaza automat dispozitivele conectate si ofera optiuni personalizabile de control al sunetului. LG V10 este primul dispozitiv comercial care utilizeza Qualcomm Technologies TruSignal™, tehnologia proiectata pentru a optimiza in mod inteligent puterea semnalului, in orice moment, pentru mai putine apeluri pierdute, date mai rapide si o mai buna acoperire, indiferent de modul in care telefonul este tinut.

Acces si securitate

Alaturi de populara functie Knock Code, LG V10 dispune de un nou senzor de amprenta digitala pentru a debloca telefonul inteligent si pornirea simultana a ecranului.

LG V10 va fi disponibil in Romania la pretul de 3,099 RON la retailerii electro IT.

Specificatii LG V10:

• Procesor: Qualcomm Snapdragon 808 Processor
• Ecran: Principal – 5,7 inci QHD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 513ppi)
Secundar – 2,1 inci IPS Quantum Display (160 x 1040 / 513ppi)
• Memorie: 4GB LPDDR3 RAM / 64GB eMMC ROM / microSD (pana la 2TB)
• Camera: Principala) 16MP cu diafragma de F1.8 / ISO 2.0
Frontala) 5MP, cu doua lentile (80o unghi standard / 120o unghi larg)
• Baterie: 3,000mAh (detasabila)
• Sistem de operare: Android 5.1.1 Lollipop
• Dimensiuni: 6 x 79.3 x 8.6mm
• Greutate: 192g
• Retea: LTE-A Cat. 6
• Conectivitate: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
• Culori: Negru / Alb / Bej / Albastru Oceanic / Albastru Opal