Filme,  Stiri Filme

Acum poti cumpara bilete la filmul ,,Allegiant” din seria ,,Divergent”

tmp_7921-afis_AllegiantR1394608870 Disponibil din 11 martie in premiera mondiala pe marile ecrane din Romania, filmul ,,Allegiant” din seria ,,Divergent” va putea fi vizionat la noi in tara cu o saptamana inainte de lansarea sa in Statele Unite ale Americii. Biletele la Allegiant s-au pus deja in vanzare la toate cinematografele din retelele Cinema City si Cityplex, precum si la: Grand Cinema&More, Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPro, Cinema ,,Trivale” (Pitesti), Cinema One (Brasov), Cinema Palace (Oradea) si Cortina (Oradea).

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul Allegiant are la baza best seller-ul omonim semnat de Veronica Roth şi reprezintă cea de-a treia parte a seriei „Divergent”.

Acţiunea din „Allegiant” îi va provoca pe Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) să reziste într-o nouă lume, mult mai periculoasă decât tot ce ştiau până acum.

După cutremurătoarea revelaţie din „Insurgent”, Tris şi Four sunt obligaţi să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară oraşul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi aşteaptă, asta mai înseamnă să-şi abandoneze pentru prima dată prietenii şi familia. Tot ce ştiau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucneşte un război care ameninţă întreaga omenire. Pentru a supravieţui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, sacrificiul şi iubirea.

Freeman Entertainment îi prezintă din 11 martie, la cinema, pe Shailene Woodley şi Theo James, alături de Zoë Kravitz, Miles Teller, Naomi Watts, Maggie Q şi Ansel Elgort, în premieră mondială pe marile ecrane din România, în „Seria Divergent: Allegiant”.