Securitate

Kaspersky Lab este pe primul loc in Top3 securitate pe Internet

TOP3

Kaspersky Lab a ocupat primul loc in clasamentul Top3 securitate pe Internet, pentru al treilea an consecutiv, confirmand faptul ca produsele sale ofera cea mai buna protectie impotriva amenintarilor cibernetice.Produsele Kaspersky Lab si-au asigurat mai multe pozitii in Top 3 decat orice alt competitor, in cadrul testarilor independente din anul 2015.

Clasamentul TOP3, intocmit de Kaspersky Lab, evalueaza performantele a peste 100 de companii care au participat la diferite testari ale produselor pentru companii, utilizatori individuali, precum si ale celor pentru dispozitive mobile, pe parcursul anului. Au fost luate in considerare doar testele unor laboratoare recunoscute si independente, a caror metodologie este transparenta si clara – cum sunt AV-Comparatives, AV-TEST, Dennis Technology Labs sau MRG Effitas. Testele realizate in cadrul acestor programe evalueaza toate tehnologiile de protectie impotriva amenintarilor cunoscute si necunoscute.

In TOP3 realizat de Kaspersky Lab, fiecare companie a primit un scor, pe baza numarului de dati cand a ocupat unul dintre primele locuri si a numarului de premii primite, raportat la numarul de teste la care a participat. Produsele Kaspersky Lab au participat la 94 de teste independente in 2015, ocupand primul loc la 60 dintre ele – cel mai bun rezultat din industrie. Produsele Kaspersky Lab au obtinut, de asemenea, un procent mai mare de clasari in primele trei locuri decat orice alta companie – 82%.

TOP3 - 2

“Informatiile noastre complexe de securitate IT, colectate timp de peste un deceniu, sunt motorul din spatele protectiei endpoint pe care o dezvoltam. In plus, expertiza noastra in tehnologie ne permite sa furnizam solutii de securitate pe mai multe niveluri, impotriva amenintarilor actuale, dar si sa dezvoltam tehnologii de generatie viitoare, pentru a face fata spectrului de amenintari de maine. Faptul ca ne aflam pe primul loc in TOP3 din nou este dovada ca abordarea si caracteristicile produselor noastre ofera o protectie solida si de incredere pentru utilizatorii individuali, intreprinderi mici si mijlocii si mari companii”, a declarat Nikita Shvetsov, Chief Technology Officer, Kaspersky Lab.

Printre companiile de securitate incluse in masuratorile TOP3 se numara: Avast, AVG, Avira, Bitdefender, BullGuard, ESET, F-Secure, G DATA, Intel Security (McAfee), Microsoft, Panda, Sophos, Symantec, Trend Micro, etc. Testele incluse in scorul TOP3 au evaluat performanta solutilor in detectarea si eliminarea programelor malware, securitatea pentru dispozitive mobile, produse anti-phishing si de control parental, printre altele.