Filme,  Stiri Filme

Sotul pacalit vine cu umor la Grand Cinema & More

Poster Sotul Pacalit_Grand Cinema & MoreGrand Cinema & More aduce in fata iubitorilor de teatru piesa ”Sotul pacalit”, in regia lui Mircea Cornisteanu. Spectacolul plin de umor, cu o durata de 1 ora si 30 minute, se va desfasura in sala Epika, pe data de 6 martie 2016, incepand cu ora 19:00. Pentru achizitionarea biletelor, spectatorii pot alege si pachetele speciale dedicate inceputului de primavara disponibile pe site si la casele de bilete din cinematograf.

Piesa ”Sotul pacalit” va fi jucata fara pauza, aducand in scena o comedie amoroasa de calitate. Subiectul este, in viziunea regizorului, aproape atemporal, actiunea concentrandu-se asupra povestii lui George Dandin, un barbat bogat, provenit dintr-o familie modesta si a nobilei sale sotii. Din povestea celor doi ia nastere o incurcatura amoroasa plina de umor, al carei singur pagubas ramane George Dandin. Piesa originala este scrisa de Molière, iar varianta adusa pe scena Grand Cinema & More ”nu este o adaptare, ci o versiune romaneasca”, asa cum o descrie regizorul Mircea Cornisteanu. Pe scena vor putea fi urmariti actori cunoscuti autohtoni, precum Ion Haiduc, Cerasela Iosifescu, Viorel Comanici, Camelia Zorlescu, Cristian Nicolaie si Crenguta Hariton.

”Inca o data, Teatrul Nottara pune in scena o piesa extraordinara in una din salile Grand Cinema & More si ne bucuram ca le putem oferi in continuare vizitatorilor nostri spectacole de calitate. Pentru noi, reprezinta inca un pas inainte in demersul nostru de a prezenta cinematograful ca spatiu alternativ, dedicat in egala masura pasionatilor de film si de teatru”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director.

Grand Cinema & More pune la dispozitia impatimitilor de teatru pachete speciale, in spiritului inceputului de primavara. Pentru achizitionarea biletelor, vizitatorii pot opta pentru Pachetul Martisor Standard, ce contine 2 bilete standard la pretul de 99 RON sau pentru Pachetul Martisor Premium, care cuprinde 2 bilete premium la pretul de 119 RON. Biletele pot fi cumparate si in regim normal, la pretul de 59 RON biletul standard si 64 RON biletul premium, fiind disponibile pe grandentertainment.ro.