Galaxy-S6-edge-Gear-S2
Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S6 edge si Gear S2 premiate la MWC 2016

Galaxy-S6-edge-Gear-S2

Samsung a obtinut premii pentru dispozitivele Galaxy S6 edge si Gear S2 din partea GSMA, in cadrul evenimentului Global Mobile Awards de la MWC 2016.Lider al inovatiei in tehnologia mobila, Samsung continua sa depaseasca limitele hardware, software si ale serviciilor, dezvoltand dispozitive care ii ajuta pe utilizatori sa se bucure de noi experiente. Compania redefineste posibilitatile tehnologice disponibile la momentul actual, printr-o serie de dispozitive convergente si complementare.

Smartwatch-ul Gear S2 a primit titlul de „Best Connected Consumer Electronics Device” la categoria Best Mobile Handsets & Devices, Samsung consolidându-si pozitia de pionier al inovatiei atât in design, cât si in tehnologie. Premiul recunoaste design-ul circular, interfata intuitiva si functionalitatea dispozitivului, care le ofera utilizatorilor o experienta mai confortabila si mai placuta.

In plus, Samsung Galaxy S6 edge a obtinut premiul „Best Smartphone 2015”, pentru design-ul inovator si usurinta in utilizarea zilnica.

„Recunoasterea ca lideri ai industriei ne onoreaza si ne bucura depotriva,” a declarat DJ Koh, presedinte Mobile Communications, Samsung Electronics. „Ne concentram eforturile pentru dezvoltarea de dispozitive mobile inspirate de utilizatori si bazate pe progres si inovatie.”