Lenovo-TAB3
Tablete

MWC 2016: Lenovo a prezentat noile tablete TAB3

Lenovo-TAB3
In cadrul MWC 2016, Lenovo a prezentat noile tablete TAB3: TAB3 10, TAB3 7 si TAB3 8.Lenovo TAB3 10 este o tableta cu Android dezvoltata pentru utilizatorii de business in timp ce Lenovo TAB3 7 si Lenovo TAB3 8 sunt potrivite pentru utilizarea de catre intreaga familie multumita modurilor multi-user si functiilor asemanatoare.

TAB3 10 – proiectata pentru utilizatorii de business

Intrucat din ce in ce mai multe companii adopta tabletele Android pentru a spori productivitatea angajatilor, TAB3 10 Business, integreaza componente software si hardware optimizate pentru o utilizare in mediul de afaceri. TAB3 10 Business integreaza sistemul si aplicatiile ideale pentru un mediu profesional. Tableta include Android for Work, o aplicatie care ofera profiluri dedicate pentru continut profesional si permite o mai mare securitate si capacitate de gestionare. De asemenea, dispozitivul este preinstalat cu aplicatiile productive Android for Work, Google Play for Work, precum si Mod Kiosk, care le permite utilizatorilor sa-si configureze TAB3 10 Business ca un pavilion interactiv. De asemenea, tableta suporta solutii specifice industriilor pentru managementul clasei, managementul la punctul de vanzare si management e-Health. Tableta indeplineste asteptarile utilizatorilor in materie de durabilitate intrucat poate face fata uzurii unor medii de lucru dure, folosind tehnologia P2i pentru a atinge standardul IP52 pentru rezistenta la praf si stropire si asigurand protectia ecranului prin panourile rezistente la zgarieturi Gorilla Glass 3.

Tabletele TAB3 10 Business sunt echipate cu software de criptare hardware si optiuni de policy control si control la distanta. Lenovo a inclus functii de geo-tehnologie care le permite companiilor sa-si urmareasca dispozitivele si chiar sa creeze bariere virtuale. Sistemul sau de gestionare a dispozitivelor mobile integreaza functii de control la distanta, instalare silentioasa a aplicatiilor si optiuni de blocare a functiilor hardware si software. Procesorul 1.3GHz Quad-core ofera capacitati rapide si puternice pentru a realiza mai multe sarcini in acelasi timp si suport pe mai multe ferestre. Intre timp, angajatii pot fi mobili pe parcursul intregii zile si beneficiaza de un acumulator cu o durata de viata de 12 ore. In plus, au la dispozitie si o suita de functii pentru utilizare in miscare precum USB on-the-go pentru conectarea simpla a accesoriilor de stocare externa, conectori Y- si T-, cabluri sau cititoare de carduri RJ45. Aceasta suita este completata cu o gama de functii de conectivitate, inclusiv NFC, dual-band Wi-Fi AC full GSP si, optional, 4G.

Avand in vedere ca scenariile de utilizare profesionala variaza de la ecrane digitale la video-conferinte, am integrat capabilitati grafice si audio de top: un display full-HD IPS de 10” cu Gorilla Glass 3 si boxe cu Dolby Atmos cinematic movie audio. Camera din spate de 8MP cu auto-focus a tabletei, precum si cea din fata de 5MP cu focus fix realizeaza imagini de calitate de inalta rezolutie.

TAB3 7 si TAB3 8: Concepute pentru intreaga familie

In majoritatea familiilor, tableta folosita pentru a urmari videoclipuri sau a juca jocuri este folosita de mai multi membri. Am realizat seriile de tablete TAB3 7 si 8 pentru a veni in sprijinul familiilor cu moduri multi-user si functii asemanatoare. Pentru copiii mai mici, tableta are preinstalat un mod dedicat, cu optiuni de navigare pe internet in siguranta si optiunea de a restrictiona accesul pe tableta la anumite ore sau zile din saptamana. Modurile multi-user le permit familiilor sa foloseasca aceeasi tableta fara sa utilizeze acelasi fundal, aplicatii si email.

Pentru parintii ingrijorati de efectele luminii albastre generata de ecranele dispozitivelor asupra ochilor copiilor, TAB3 7 si TAB3 8 integreaza tehnologia Adaptive Display care poate bloca lumina albastra. Ecranul poate ajusta elementele vizuale si audio ale tabletei in functie de utilizatorul care o foloseste. De asemenea, poate ajusta luminozitatea si culoarea, detectand lumina ambientala a mediului din jur cu ajutorul senzorilor.

Tabletele TAB3 7 si TAB3 8 au o performanta versatila, functionand cu procesoare 1.0GHz Quad-Core si integrand o camera in fata de 2 MP si una in spate de 5 MP si sistem audio Dolby Atmos cinematic moving audio. Tabletele sunt disponibile si in varianta cu suport 4G LTE optional pentru conectivitate la internet extrem de rapida cand calatoriti.

TAB3 7: Tableta familiei care incape in buzunar

Tableta TAB3 7, cu un design compact si colorat, este echipata cu un ecran HD IPS de 7”, fiind adaptata la stilul de viata mobil si activ al copiilor mici care prefera sa petreaca timpul afara. In plus, datorita tehnologiei tehnologiei P2i de rezistenta la stropire, utilizatorii o pot lua oriunde fara a avea grija stropilor de apa care ar putea cadea pe tableta – in bucatarie, in ploaie sau chiar la baie.

TAB3 8: Atinge un echilibru ideal intre portabilitate si citire usoara

Cu un ecran SD IPS de 8” si difuzoare duale orientate frontal si integrate cu sistemul Dolby Atmos cinematic moving audio, tableta TAB3 8 este un insotitor multimedia ideal pentru calatorii sau pentru acasa. Utila tuturor membrilor familiei, dispozitivul versatil integreaza suport multi-user pentru ca utilizatorii sa imparta tableta cu copiii lor mai mici sau adolescenti. Ca si TAB3 7, aceasta tableta ofera functii de navigare web in siguranta si restrictionare a accesului, precum si moduri de vizualizare sigure pentru copii in Modul pentru Copii.

Tableta TAB3 10 Business va fi comercializata la pretul de 199 USD si va fi disponbila incepand din luna iulie 2016; TAB3 7 va fi disponibila la pretul de 119 USD incepand din luna iunie 2016; iar TAB3 8 va fi disponibila la pretul de 149 USD incepand din luna iunie 2016, la toti partenerii autorizati Lenovo. Toate produsele Lenovo sunt disponibile pe www.lenovo.com.