HTC Desire 825
Telefoane Mobile

Noile HTC Desire 530, 630 si 825 sunt inspirate din moda urbana

HTC Desire 825

HTC a dezvaluit astazi la MWC 2016, smartphone-urile Desire 530, 630 si 825.Inspirat din moda urbana, design-ul celor mai noi 3 editii din gama Desire – HTC Desire 530, 630 si 825 – imbina moda si produsele electronice. Folosind un efect micro splash creat special pe carcasa de policarbonat, fiecare telefon devine personal si unic.

Dand frau liber imaginatiei si tinand cont de preferintele utilizatorilor, de dorinta acestora de a fi diferiti si de faptul ca smartphone-urile reprezinta acum atat un accesoriu in moda cat si un asistent personal, echipa de design HTC a folosit o procedura de vopsire care trateaza fiecare telefon ca pe un tablou. Folosind duze tip spray proiectate special si setari diferite de presiune si vascozitate a vopselei, acestia au reusit sa creeze un obiect care nu numai ca arata altfel, dar nu seamana cu nimic altceva de pe piata.

Aceste telefoane aduc ceva personal fiecarui utilizator si sunt disponibile intr-o gama de culori – Stratus White Remix cu micro splash in 2 culori si Graphite Gray Remix cu micro splash auriu pentru Desire 630 si 825, si Graphite Grey si Solid Stratus White cu blocuri de culoare pentru Desire 530.

Tinand cont ca utilizatorilor le place sa isi personalizeze stilul si sa fie in ton cu tendintele modei, expertii nostri in design au creat si carcase in doua culori detasabile, care se pot desface in mai multe parti, o curelusa inspirata de curelele de mana ale gentilor, si peste 25.000 de teme care permit modificarea culorii si fundalului, in functie de fotografiile preferate.

Insa design-ul nu inseamna totul. Si sunetul este foarte important si, in timp ce alegerea muzicii nu poate fi decat personala, nevoia de inalta calitate audio este un lucru comun. Atat Desire 630 cat si 825 au suport Hi-Res Audio si sunt dotate cu tehnologia revolutionara HTC BoomSound cu Dolby Audio, capabila de redare audio cu de 4 ori mai multe detalii decat calitatea CD, garantand o experienta audio mai bogata si mai dinamica. Desire 630 si Desire 825 vor veni si cu casti Hi-Res care ofera o fidelitate mai mare a sunetului, chiar din cutie.

Se estimeaza ca tinerii realizeaza pana la 25.000 selfie-uri in timpul vietii iar calitatea imaginii trebuie sa-si atinga si ea tinta, si de aceea aceste telefoane au fost dotate in mod special cu o camera foto frontala de 5 MP si cu moduri Auto Selfie si Voice Selfie, care permit utilizatorilor sa faca fotografii fara sa apese pe vreun buton. Integrarea functiei Live Make-Up pe modelele Desire 630 si 825 asigura retusarea fetei, pentru un aspect placut in orice moment.

Ingineria de precizie continua cu o camera principala de 8 MP pentru HTC Desire 530, 13 MP pentru Desire 630 si Desire 825, si senzori BSI integrati care sporesc cantitatea de lumina captata. Functiile suplimentare precum fotografierea in rafala si modul panoramic permit capturarea unui subiect aflat in miscare si crearea de fotografii de peisaj profesioniste, Google Photos oferind stocarea ideala pentru fotografii si clipuri video.

Cu un telefon care iese mereu in evidenta, utilizatorii vor sa aiba o sanatate la fel de buna precum imaginea. HTC Sensor Hub este integrat in modelul Desire 825 – o functie care permite supravegherea indeaproape a starii de sanatate. Intotdeauna pornit, Hub-ul HTC Sensor inregistreaza activitatea, gesturile si miscarile dinamice, oferind statistici in timp real care pot fi conectate automat la unele dintre cele mai populare aplicatii de monitorizare fitness, incluzand Runtastic Running & Fitness, Runkeeper, Endomondo Running and Walking si Google Fit.

HTC Desire 530, 630 si 825 vor fi disponibile la nivel global, atat la comercianti cat si pe htc.com, incepand cu al doilea trimestru din 2016.