TL-PA9020P-KIT
Telefoane Mobile

MWC 2016: TP-LINK lanseaza solutii de retea si dispozitive dedicate locuintelor inteligente

TL-PA9020P-KIT

TP-LINK a prezentat la Barcelona la MWC 2016 mai multe solutii de retea si dispozitive dedicate locuintelor inteligente.Una dintre cele mai importante inovatii este kit-ul powerline cu 2 porturi Gigabit AV2000 TL-PA9020P KIT care transforma orice circuit electric intr-o retea capabila sa suporte rate de transfer de 2000Mbps, in orice colt al locuintei. Set-up-ul se face ultra-rapid si sunt compatibile cu PC-uri de ultima generatie, televizoare inteligente, console de gaming. Totodata permite streaming-ul de clipuri 4K, concomitent cu descarcarea de fisiere mari si sesiuni de gaming online. Cu doua porturi Ethernet Gigabit disponibile pe fiecare adaptor al kit-ului, solutia powerline permite conectarea simultana a mai multor dispozitive prin fir. Tehnologia 2×2 MIMO combinata cu tehnologia Beamforming asigura functionarea eficienta a retelei, chiar pe distante mai mari.

Tot din gama adaptoarelor powerline, TP-LINK prezinta alte doua modele – TL-WPA8630P si TL-WPA8730. TL-WPA8630P integreaza tehnologia 802.11ac pentru a crea retele Wi-Fi dual-band super rapide. Cu viteze de pana la 300Mbps in banda de 2,4 Ghz si 867Mbps in banda de 5GHz, TL-WPA8630P asigura retele stabile capabile sa sustina streaming video HD si gaming online. Standardul HomePlug AV2 asigura viteze de transfer de pana la 1200Mbps pe reteaua de electricitate. Functiile Wi-Fi Clone si Auto-Sync faciliteaza crearea unei retele extinse, fara intreruperi. Astfel, cu ajutorul Wi-Fi Clone, TL-WPA8630P preia automat numele retelei (SSID) si parola routerului, printr-o simpla apasare de buton, creand o retea unificata si securizata. Functia Auto-Sync permite adaptoarelor powerline adaugate sa adopte automat setarile retelei wireless de la adaptoarele powerline Wi-Fi existente.

Modelul TL-WPA8730 ofera viteze combinate in cele doua benzi de pana la 1750Mbps, fiind in acelasi timp compatibil cu standardul HomePlugAV2 care permite transferul de date pe reteaua electrica la viteze de pana la 1200Mbps, pentru a beneficia productivitate maxima si divertisment nelimitat. Tehnologia 2X2 MIMO cu Beamforming contribuie la eficienta retelei pe suprafete extinse.

M7650Routerul Mi-FI 4G M7650 cu viteza de download de pana la 600Mbps

TP-LINK anunta cel mai nou si mai rapid Mi-Fi, routerul 4G M7650, ce integreaza LTE Cat11 si care asigura rate de download LTE de pana la 600Mbps si posibilitatea de a partaja conexiunea cu pana la 32 de dispozitive. Conectivitatea avansata asigura astfel viteze de pana la sase ori mai mari decat conexiunile LTE standard. E suficienta introducerea SIM-ului in router pentru a avea la dispozitie doua benzi wireless si viteze de pana la 300Mbps in banda de 2,4GHz si 867Mbps in banda de 5GHz. Cu ajutorul acumulatorului de 3000mAh incorporat, routerul portabil asigura autonomie pe durata intregii zile.

LB 120

Becuri, prize si intrerupatoare inteligente

TP-LINK are noutati si din gama dispozitivelor pentru locuinte inteligente. Este vorba despre priza inteligenta HS110, intrerupatorul inteligent HS200, dar si de doua modele de becuri inteligente cu LED, LB120 si LB130.

Becurile se conecteaza la reteaua Wi-Fi din locuinta fara a avea nevoie de alte echipamente hardware sau de o instalare speciala. Cele doua becuri inteligente permit controlarea sistemului de iluminare din locuinta intrucat se pot programa pentru aprindere/stingere automata si permit reglarea intensitatii luminoase. Ambele becuri inteligente au un sistem de monitorizare a energiei ce si ofera informatii detaliate despre perioada in care becurile au fost aprinse si cat au consumat. Nu in ultimul rand, sunt solutii eficiente, un bec LED de 800 de lumeni consumand mult mai putin decat echivalentul sau de 60W si poate crea iluminare ambientala intr-o varietate de culori.

Priza inteligenta HS110 cu sistem de monitorizare a energiei permite controlul de la distanta al accesului la electricitate pentru dispozitive electronice si electrocasnice. HS200 este un intrerupator inteligent de curent electric ce permite gestionarea programata si/sau remote a iluminarii locuintei. Toate cele patru solutii pot fi gestionate cu ajutorul aplicatiei Kasa app, compatibila cu iOS si Android. Totodata, pot fi controlate cu ajutorul comenzilor vocale folosind Amazon Echo, disponibil separat.

Solutii inteligente de supraveghere

TP-LINK lanseaza doua noi camere cloud Wi-Fi 300Mbps, care filmeaza HD pe timp de zi si de noapte: NC450 si NC260. Cele doua modele sunt potrivite atat pentru monitorizarea locuintei, cat si a biroului. Ambele au capabilitati de schimbare automata zi/noapte, compresie H.264, rezolutie HD 720p, slot Micro SD pentru pana la 32GB si senzor CMOS de 1/4”, iar modelul NC450 ofera si functii pan si tilt (Pan: 300⁰, Tilt: 180⁰) pentru o acoperire optima a zonei supravegheate.

Filmarea pe timp de noapte asigura claritate si imagini detaliate la o distanta de pana la 5 metri in cazul modelului NC260 si de pana la 8 metri in cazul modelului NC450. Functiile de detectie a sunetului si a miscarii asigura un nivel optim de securitate, prin faptul ca dispozitivele trimit automat notificari/alerte pe e-mail sau catre aplicatia din telefon. Nu in ultimul rand, camerele sunt foarte usor de instalat si de administrat cu ajutorul aplicatiei tpCamera, disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android, iar cu ajutorul functiei de repeater wireless 300Mbps ambele camere pot extinde acoperirea Wi-Fi a retelei deja existente.

Archer VR2600

Archer VR2600v – Solutie all-in-one

TP-LINK lanseaza, de asemenea, cel mai rapid modem VDSL cu serviciu VoIP, capabil sa asigure rate de transfer de 2600Mbps – Archer VR2600v. Modemul dispune de Multi-User MIMO, tehnologie wireless 11AC cu 4 stream-uri si integreaza un procesor dual core de 1,4GHz, pentru a asigura o conexiune Wi-Fi fluenta, capabila sa suporte activitati cu un consum ridicat de banda, cum ar fi gaming online multi-player si streaming la rezolutie HD. Modemul VDSL integrat si capabilitatile VoIP fac din Archer VR2600v unul dintre cele mai puternice si adaptabile routere-modem de pe piata, capabile sa ofere Internet, VoIP si servicii DECT pentru pana la 6 telefoane fara fir sau CAT-iq 2.0. Archer VR2600v este compatibil cu generatiile anterioare de conexiuni DSL. Pentru un plus de versatilitate, portul WAN Gigabit permite conectarea la Internet direct prin cablu de retea de la ISP sau de la modemuri pentru fibra, ceea ce inseamna ca faciliteaza conectarea la reteaua oricarui ISP, in orice mod.