Filme,  Stiri Filme

Bunicul Dezlantuit a zguduit box office-ul romanesc

DIRTY GRANDPA  (11)

Robert De Niro a cucerit box office-ul romanesc cu rolul sau din comedia ,,Bunicul Dezlantuit”si a fost primit cu entuziasm de peste 74.000 de spectatori, generand incasari de aproximativ 1.461.393 lei, cifra care a reusit sa-i asigure titlul de cea mai buna lansare cinematografica a acestui an.

Filmul distribuit in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment a fost urmat in clasamentul incasarilor de animatia ,,Nazdravanii din padure. Speriosul Speriosilor”, care a fost vizionata de 24.740 de spectatori si a cumulat venituri in valoare de aproximativ 413.410 lei.

Pozitia a treia a box office-ului ii revine filmului “The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, care a fost urmarit de aproximativ 12.200 spectatori si ale carui rezultate de casa au fost in valoare de 249.538 lei.

Comedia acestei saptamani, “Bunicul Dezlantuit ”, il aduce in rol principal pe Robert De Niro, care de aceasta data face echipa cu Zac Efron si sfideaza tiparele in rolul unui veteran lipsit de prejudecati si hotarat sa demonstreze ca viata merita traita din plin la orice varsta.