Altex
Stiri

ALTEX a anuntat extinderea magazinul din Tulcea

Altex

ALTEX a anuntat extinderea magazinului deja functional din Complexul Winmarkt (Diana, et. 2) din Tulcea, Judetul Tulcea. Showroomul va avea acum aproximativ 800 mp si va fi magazinul electro-IT&C cu cea mai mare suprafata din oras. Astfel, incepand cu sfarsitul acestei saptamani, tulcenii vor putea beneficia intr-un spatiu mai aerisit de o gama variata de produse din categoriile IT, comunicatii, electrocasnice mari si mici, auto, precum si multimedia.

„Extinderea magazinului era necesara, deoarece vechiul spatiu nu oferea indeajuns de mult loc pentru intreaga gama de produse ALTEX. In calitate de lideri ai pietei, este de datoria noastra sa le aducem cat mai aproape clientilor produse inovatoare intr-un spatiu adecvat, pentru ca ei sa aiba posibilitatea sa-si aleaga relaxati electronicele sau electrocasnicele potrivite nevoilor proprii”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

„Magazinul va functiona de luni pana vineri intre orele 9:00 si 21:00, iar sambata si duminica intre 9:00 si 18:00. Expertii nostri vor acoperi cu succes cei 800 mp pentru a face ceea ce stiu cel mai bine, adica sa ajute fiecare client in parte sa aleaga produsele care le satisfac cele mai exigente pretentii si sa le ofere variante avantajoase de achizitionare”, a declarat directorul local Andrei Tipau.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia in continuare de serviciul „Cel mai mic pret din Romania!”, serviciu care subliniaza preturile imbatabile pe care ALTEX le ofera. Astfel, cei care vor gasi produsele din gama companiei la preturi mai mici la alti retaileri specializati, atat online cat si offline, vor primi de doua ori diferenta.