Filme

RIDE ALONG 2 / Un politist si trei sferturi

Ride Along 2 - un politist si trei sferturiCu RIDE ALONG 2 / Un politist si trei sferturi, Kevin Hart si Ice Cube revin in continuarea comediei-blockbuster Un politist si jumatate, in fruntea unei distributii care ii include de aceasta data pe Benjamin Bratt, Olivia Munn, Bruce McGill, printre altii.

Oare de aceasta data nabadaiosii cumnati vor face pace pentru a lupta impreuna, dar fiecare in stilul sau personal, impotriva criminalitatii?

In comedia Un politist si jumatate, agentul de paza logoreic Ben Barber (Hart), nou acceptat in academie, i se alatura lui James Payton (Cube)—un detectiv coleric al Departamentului de Politie din Atlanta—pentru a patrula strazile din Atlanta. In incercarea de a dovedi ca este mai mult decat un dependent de jocuri video, Ben incearca sa- arate viitorului sau cumnat ca merita sa se insoare cu Angela, sora lui James (TIKA SUMPTER din Tyler Perry’s A Madea Christmas, Get on Up). In timpul unei patrule ce trebuia sa fie fara evenimente, Ben se implica in cel mai recent caz al detectivului…si traieste cele mai nebune 24 ore din viata lui.

Nu numai ca noaptea lor nebuna i-a condus la cel mai notoriu criminal din Atlanta, Ben a jucat un rol crucial in arestarea lui…si astfel lui James i-a fost mult mai greu sa nu ii dea binecuvantarea pentru a se insura cu Angela.

 

Continuarea incepe dupa aproximativ un an de la ultima aventura a eroilor nostri. Planurile pentru o calatorie rapida in Miami se duc pe apa sambetei cand activitatile lor de politie neortodoxe ii pun intr-o situatie compromitatoare care ameninta sa submineze un caz major… si ziua de nunta a lui Ben si Angela.

Ben, nefiind multumit sa lucreze ca agent de paza, a absolvit recent academia si aspira sa devina detectiv ca viitorul sau cumnat. Insa James nu crede ca e potrivit pentru munca de detectiv. Cu nunta care se apropie cu repeziciune, incepatorul predispus la accidente se concentreaza pe planificare dar vrea sa i se alature mentorului sau in ce trebuia sa fie o calatorie de rutina din Atlanta in Miami. La cererea lui Angela —si la permisiunea reticenta a Locotenentului Brooks’ (BRUCE MCGILL din Lincoln, Law Abiding Citizen)—James il ia pe Ben la Miami, fara nici o tragere de inima, pentru a verifica un pont legat de un caz pe care incearca sa il rezolve.