Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4
Jocuri

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja Storm 4 e acum in magazine

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4

BANDAI NAMCO Entertainment Europe a lansat azi NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 pe PC prin Steam, pe PlayStation 4 si pe Xbox One in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Australia. Soarta Hidden Leaf Village si a intregii lumi Ninja depinde de Naruto si de prietenii lui care vor infrunta cel mai mare pericol de pana acum in jocul video care prezinta concluzia epica a intregii povesti NARUTO SHIPPUDEN.

Dezvoltat de renumitul studio japonez, CyberConnect2, NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 reprezinta cea mai captivanta experienta NARUTO de pana acum, atat din punct de vedere al gameplay-ului, cat si al realizarii grafice. Legendarul eveniment, Fourth Great Shinobi War, este prezentat sub forma unei serii de batalii, care le ofera fanilor sansa sa intre in pielea personajelor preferate din universul NARUTO SHIPPUDEN. Jucatorii vor putea retrai cele mai memorabile momente din ultimul capitol al sagai NARUTO SHIPPUDEN, sub forma unor confruntari spectaculoase desfasurate in intreaga lume Shinobi, culminand cu lupta epica dintre Naruto Uzumaki si Sasuke Uchiha. In cadrul Adventure Mode, jucatorii pot explora evenimentele care au avut loc dupa terminarea serialului anime si pot explora de voie Hidden Leaf Village, recreat cu exactitate dupa desenele animate. NPC-urile vor oferi misiuni speciale, care se vor putea rezolva prin batalii care-ti taie respiratia.

Unul dintre cele mai populare moduri de joc ale seriei, confruntarile multiplayer una la unu, sunt din nou disponibile atat offline, cat si online. Jucatorii din intreaga lume isi vor putea masura puterile pentru a determina cine este cel mai bun ninja, fara sa fie nevoiti sa paraseasca confortul fotoliului. Dispunand de o schema de control usor de invatat, oricine poate deveni un expert virtual al ninjutsu. Prin intermediul noului sistem Leader Change, jucatorii pot inlocui instant personajul principal ales cu unul dintre cele doua personaje de rezerva, astfel, avand un avantaj tactic si posibilitatea alcatuirii echipei de vis. Mai mult, in cadrul meciurilor online jucatorii au o serie de optiuni dedicate pentru a-si etala priceperea.
Fie ca e vorba de quick matches, turnee sau ligi formate alaturi de prieteni NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4, ofera cea mai buna experienta de pana acum.

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 este deja disponibil pe PC prin Steam, pe PlayStation®4 si pe Xbox One in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Australia.