Altex
Stiri

ALTEX deschide un nou magazin in Navodari

Altex

ALTEX a anuntat deschiderea unui magazin in Navodari, in locul fostului showroom Domo din Strada Nuferilor, numarul 1, Bloc A Tasaul, parter.

Astfel, incepand de joi, clientii vor avea acces la o gama variata de produse din categoriile IT, comunicatii, electrocasnice mari si mici, auto, precum si multimedia In plus, acestia vor putea beneficia de posibilitatea de returnare a produselor comercializate in maxim 31 de zile de la cumparare, precum si de garantie si de service, servicii care sunt oferite inclusiv fostilor clienti Domo.

„In calitate de lider al pietei, este de datoria noastra sa aducem cat mai aproape de clientii nostri produse inovatoare la preturi avantajoase si posibilitati de finantare optime, personalizate. Din preocupare inclusiv pentru nevoile clientilor Domo, ALTEX se angajeaza sa ofere tuturor solutii post-vanzare pentru produsele din gama comercializata de noi”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

In noul showroom, clientii vor avea la dispozitie promotii pregatite special pentru lansare. Printre cele mai bune oferte se numara televizoare Samsung LED High Definition, diagonala 80 cm, la pretul de 899,9 lei. De asemenea, in limita stocului disponibil, in perioada 4 – 7 februarie 2016, clientii ALTEX vor putea achizitiona masina de spalat Arctic, clasa A+, capacitate de 5 kg, redusa la pretul de 599,9 lei, pret la schimb cu un electrocasnic vechi.

“In functie de cererea manifestata, ne dorim sa marim perioada in care aceste produse pot fi achizitionate la preturi imbatabile. De asemenea, vor urma multe alte promotii atractive pentru consumator”, a adaugat Dan Ostahie.

„Magazinul este deschis de luni pana vineri intre orele 9:00 si 19:00, iar sambata intre 9:00 si 14:00. In tot acest timp, clientii nostri pot beneficia de consilierea expertilor nostri pentru a-si alege produsele care sa le indeplineasca nevoile si exigentele”, a declarat Marian Baciu, directorul magazinului.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia in continuare de serviciul „Cel mai mic pret din Romania!”, serviciu care subliniaza preturile imbatabile pe care ALTEX le ofera. Astfel, cei care vor gasi produsele din gama companiei la preturi mai mici la alti retaileri specializati, atat online cat si offline, vor primi de doua ori diferenta.