X3 Soul mini
Telefoane Mobile

Allview lanseaza X3 Soul mini: un smartphone elgant si usor de folosit

X3 Soul mini

Allview a lansat astazi smartphone-ul X3 Soul mini, un nou membru din a treia generatie a gamei Soul.Dimensiunile terminalului lansat astazi au fost ajustate pentru a oferi un grad de confort cat mai ridicat in utilizarea sa. Cu o grosime de numai 7,2mm si o greutate redusa, telefonul este usor de folosit cu o singura mana. Carcasa acestuia asigura o disipare termica eficienta pentru o functionare optima.

X3 Soul mini este un smartphone Dual SIM ce ofera conectivitate 4G Dual Mode (FDD si TDD) pe ambele SIM-uri, alternativ. Este echipat cu procesor Quad Core 64-bit, dispune de o memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Androidâ„¢ 5.1, Lollipop. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa printr-un card microSD de pana la 128GB in regim Single SIM.

X3 Soul mini 2

Display-ul HD IPS de 5 inch construit folosind tehnologiile ONCELL si Full Lamination, afiseaza culori intense si ofera o luminozitate excelenta, iar ecranul de sticla 2.5D contribuie la aspectul distins si la o senzatie placuta la atingere.

Camera principala de 13MP, compusa din 5 lentile, pune la dispozitia utilizatorului functii ingenioase: ofera profunzime imaginii prin modul Vizualizare din mai multe unghiuri, surprinde traiectoria unei persoane prin modul Urmarire miscare sau reda in clipuri scurte procese care se desfasoara intr-un interval de timp mai mare cu ajutorul modului Filmare lenta. Inedita este si functia Picture in picture care permite folosirea concomitenta a camerei principale si a camerei frontale de 5MP, cele doua imagini surprinse fiind suprapuse automat intr-o singura fotografie.

Acumulatorul de 2350mAh asigura pana la 720 de minute de convorbire si 235 de ore in stand-by. Energia poate fi economisita prin activarea unei interfete minimaliste care permite accesul numai la functiile principale: Apeluri, Contacte, Mesaje si Ceas. X3 Soul mini pastreaza in siguranta fisierele utilizatorului chiar si atunci cand telefonul este pierdut sau furat. Functia Antifurt mobil permite setarea unei parole si a unor contacte de urgenta cu ajutorul carora toate datele pot fi blocate sau sterse printr-un simplu SMS.

Smartphone-ul X3 Soul mini este disponibil de astazi, pe baza de precomanda, la pretul de 849 lei iar livrarile vor incepe din 12 februarie.