MOVE5
Telefoane Mobile

MOVE 5 un smartphone dual-SIM accesibil

MOVE5

Kruger&Matz a lansat MOVE 5, un nou smartphone entry-level la un pret accesibil.MOVE 5 are un ecran IPS de 5 inci, cu rezolutie 720×1280 px si este acoperit cu sticla Dragontrail, care garanteaza o rezistenta sporita. Cu ajutorul functiei Smart Gestures poti citi cu usurinta mesajele, poti verifica mailul sau poti face fotografii. Tot ce trebuie sa faci este sa desenezi litera atribuita aplicatiei respective pe ecranul inchis al telefonului.

Fata de telefoanele din aceeasi serie, MOVE 5 are un procesor quad-core Spreadtrum SC7731G, tactat la 1,3 GHz, 1 GB memorie RAM. Memoria interna de 8 GB poate fi extinsa prin intermediul unui card micro SD. Telefonul are o baterie cu capacitate de 2000 mAh si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

MOVE 5

MOVE 5 este un smartphone dual-SIM ideal pentru cei care folosesc doua numere de telefon, fie ca este vorba de cel de serviciu si cel personal sau de o cartela a unui operator local, utilizata in strainatate. Totodata, cei care calatoresc des pot folosi gadgetul ca sistem de navigatie, datorita GPS-ului incorporat, compatibil cu sistemul GLONASS.

Noul MOVE 5 este disponibil in doua variante cromatice, alb si negru. Pretul smartphone-ului MOVE 5 este de 379 Ron.