Accesorii Telefoane Mobile

Kruger&Matz lanseaza Style un nou smartwatch compatibil cu Android si iOS

Style

Kruger&Matz a lansat Style, un nou model de smartwatch, compatibil cu telefoanele care ruleaza Android 4.4 si iOS7 sau versiuni mai noi.Dispozitivul are un ecran touchscreen de 1,22 inci, cu o rezolutie de 240 × 240 px, si carcasa rotunda, fixata pe o curea eleganta, din piele. Bateria de 320 mAh asigura o autonomie de pana la doua zile in conditii obisnuite de utilizare, sau chiar mai mult timp,in modul standby, cu Bluetooth-ul oprit.

Ca si modelul anterior de smartwatch, Style foloseste sistemul de operare Linux, este echipat cu procesor MediaTek MT2502A si poate fi setat sa anunte utilizatorul atunci cand este intr-o zona fara acoperire GSM sau cand pierde conexiunea prin Bluetooth. La fel ca modelul precedent, acesta ofera posibilitatea de a a controla music player-ul si camera telefonului direct de pe cadran. O alta functie importanta oferita de Style este localizarea smartphone-ului, iar aceasta optiune functioneaza si invers – localizarea ceasului cu ajutorul telefonului. Pentru cei carora le place sa fie bine organizati, Style vine echipat cu functii de alarma, calendar si calculator.

Noul smartwatch poate inlocui cu succes bratarile de fitness si alte device-uri de monitorizare a activitatii fizice, pentru ca are atat senzor de ritm cardiac si cronometru, cat si un pedometru, care informeaza despre distanta parcursa, si un contor de calorii. Totodata, pentru a motiva utilizatorul, Style ii ofera si un reminder de sedentaritate in cazul in care observa o perioada indelungata de repaus.

Ceasul inteligent poate fi conectat cu usurinta la smartphone prin intermediul modulului Bluetooth 4.0 incorporat, iar designul sau elegant si clasic, impreuna cu cele patru tipuri de ceas, trei tipuri de teme si doua variante de culori, il fac potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati, indiferent de garderoba sau de ocazie.

Style 2

De asemenea, Style este solutia perfecta pentru cei care calatoresc des sau au multe intalniri de afaceri, deoarece nu se limiteaza la notificari de pe retelele sociale sau privind apelurile primite, permitandu-le utilizatorilor sa foloseasca ceasul si pe post de speaker datorita microfonului si difuzorului incorporate ale dispozitivului. In plus, apelurile pot fi primite sau respinse cu o simpla miscare din incheietura, iar noul smartwatch permite chiar si citirea de SMS-uri si trimiterea de mesaje predefinite.

Pretul anuntat pentru smartwatch-ul Style este de 349 Ron.