P8 Energy mini
Telefoane Mobile

P8 Energy mini, primul telefon Allview cu sticla curbata 2.5D

P8 Energy mini

Allview a lansat astazi primul sau telefon cu sticla curbata 2.5D numit P8 Energy mini.Display-ul de 5 inch IPS HD, cu rezolutie de 1280×720 pixeli e protejat de zgarieturi prin DragonTrail Glass. P8 Energy mini este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz impreuna cu o memorie de RAM de 2GB si ruleaza pe sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de pana la 128GB pentru a oferi un spatiu generos pentru toate fisierele importante.

Camera principala de 8MP cu autofocus si HDR pune la dispozitia utilizatorilor numeroase filtre pentru a captura ipostaze mereu surprinzatoare. Fie ca e vorba de imagini panoramice, redarea cu acuratete a textelor fotografiate sau inregistrari video la calitate Full HD, camera se va ridica la nivelul asteptarilor. Pasionatii de selfie-uri au la dispozitie camera frontala de 5MP precum si functia de corectare manuala sau automata a trasaturilor fetei. Fotografiile private pot fi pastrate intr-un album special, accesat doar prin parola.

Acumulatorul de 4.000MAh asigura o autonomie de pana la 400 de ore in stand-by si 1.500 de minute de convorbire. Consumul de energie poate fi insa personalizat de catre utilizator, in functie de nevoile sale zilnice. Spre exemplu, limitarea la functiile principale ale telefonului poate prelungi durata de functionare a acestuia cu pana la 9 zile. Datorita functiei Fast Charging acumulatorul se incarca de la 0 la 10% in aproximativ 9 minute, iar o zecime din energia sa poate sustine functionarea smartphone-ului in Mod Extrem pentru 22 de ore si 30 de minute.

Energia telefonului P8 Energy mini poate fi de asemenea directionata spre alte dispozitive, cablul OTG transformand smartphone-ul in power bank pentru alte terminale. Pasionatii de muzica se vor bucura de claritate in redarea sunetului in casti gratie sistemului audio DTS. Pretul smartphone-ului P8 Energy mini este de 799 lei. Achizitia prin precomanda se poate realiza de astazi, 19 ianuarie, iar livrarile vor fi efectuate incepand cu 28 ianuarie 2016.