Samsung Galaxy A 2016
Telefoane Mobile

Noile samrtphone-uri Galaxy A5 si A3 editia 2016 sunt acum in Romania

Samsung Galaxy A 2016

Samsung a lansat pe piata locala smartphone-urile Samsung Galaxy A5 si A3, din Seria Galaxy A (2016).Dispozitivele sunt ideale pentru utilizatorii care isi doresc un design elegant, dar si performanta.

Seria A 2016 continua directia inaugurata anul trecut prin lansarea Seriei A, fiind create din sticla si metal, si ofera o performanta superioara. Noile smartphone-uri au un ecran mai mare si o rama de doar 2,7 mm grosime, pentru o experienta de vizualizare mai captivanta.

Mai mult, Seria Galaxy A (2016) vine cu functii imbunatatite ale camerelor foto, pentru fotografii si videoclipuri mai clare. Modelele Galaxy A3 si A5 dispun de o camera foto principala de 13 MP si una secundara de 5 MP. In plus, Galaxy A5 incorporeaza tehnologia de stabilizare optica (OIS), pentru fotografii reusite chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Functia Samsung Quick Launch le permite utilizatorilor sa declanseze camera foto in mai putin de o secunda, prin dubla apasare a butonului Home, pentru stocarea celor mai importante momente in albumul foto. In plus, functiile Wide Selfie, Palm Selfie si Beautifying Effect sunt disponibile pentru cele mai reusite selfie-uri individuale sau de grup.

Ambele dispozitive dispun de 16GB de memorie si ofera posibilitatea de a suplimenta spatiul de stocare pana la 128GB pentru toate aplicatiile si fisierele preferate ale utilizatorilor, prin utilizarea unui card Micro SD.

Bateria a fost imbuntatita, astfel incat sa le ofere utilizatorilor o autonomie ridicata, indiferent daca acestia prefera sa asculte muzica, sa se bucure de jocul video preferat sau sa faca sedinte foto in parc, iar modelul Galaxy A5 2016 are incorporata si functia Fast Charging.

Galaxy A5 si A3 (2016) sunt disponibile in culorile Black si Gold, in magazinele partenere Samsung.

Galerie Foto Samsung Galaxy A5 si A3


Samsung Galaxy A5 (2016) specificatii tehnice:

Galaxy A5 Specs
Samsung Galaxy A3 (2016) specificatii tehnice:

Galaxy A3 Specs