Accesorii Telefoane Mobile

Huawei Watch Jewel si Elegant doua optiuni stylish destinate femeilor

Huawei Watch Elegant

Huawei a prezentat la CES 2016 versiunile Jewel si Elegant ale Huawei Watch.Dezvoltate in colaborare cu divizia Gemstone a companiei Swarovski, noile editii Jewel si Elegant reprezinta doua optiuni stylish destinate femeilor. Cu 68 de cristale de zirconiu Swarovski incrustate in jurul cadranului placat cu aur roz, fiecare masurand 1,5 mm, versiunea Huawei Watch Jewel luceste si straluceste ca niciun alt smartwatch disponibil pe piata.

O optiune mai discreta, editia Elegant are un model striat in jurul carcasei placata cu aur roz. Completate intr-un mod elegant de doua curele de ceas din piele autentic italiana, disponibile in variantele de culoare alb perlat si albastru safir, Huawei Watch Jewel si Elegant au disponibile peste 40 de fete, respectiv cele disponibile pentru modelul original, si inca 10 fete exclusive.

Cu aceleasi specificatii premium ca si cele ale modelului original Huawei Watch, editiile Jewel si Elegant au la randul lor un ecran circular de 42 mm acoperit cu cristale de safir (alegerea preferata de brandurile elvetiene high-end). Ambele modele sunt concepute din otel inoxidabil placat cu aur roz.

Huawei Watch Jewel

Huawei Watch sa ramana conectati oriunde ar fi, trimitandu-le notificari in timp real pentru apeluri, mesaje si e-mailuri. Prin intermediul conectivitatii Bluetooth pentru utilizare wireless, ceasul se sincronizeaza cu smartphone-ul unui utilizator, cu conditia ca acesta sa aiba instalata aplicatia Android Wear.

Utilizatorii pot asculta muzica prin intermediul comenzilor vocale, pot selecta destinatiile dorite si pot naviga, tot prin intermediul acestuia. Localizarea telefonului nu a fost niciodata mai usoara, si asta datorita functiei “Find my phone” integrata in ceas. In plus, datorita ultimei versiuni Google Android Wear™, atat utilizatorii platformei Android, cat si cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.

Senzorul de miscare in 6 axe, impreuna cu un giroscop si cu un accelerometru, monitorizeaza activitatile realizate, oricand si oriunde, si poate face diferenta daca utilizatorul se plimba, alearga sau se catara.