PC Garage
Stiri

PC Garage intra in spiritul sarbatorilor de iarna cu 15 zile de reduceri

PC Garage

Inainte de debutul sarbatorilor de iarna, magazinul PC Garage deruleaza o noua campanie de reduceri. In perioada 10 – 24 decembrie, sub numele „15 zile de reduceri“, clientii care acceseaza site-ul PC Garage sunt intampinati cu un design nou, pregatit special pentru sarbatori, dar mai ales gasesc sute de surprize si promotii la unele dintre cele mai cautate produse.

PC Garage a crescut, in deceniul de activitate pe care l-a implinit anul acesta in Romania, respectand intocmai motto-ul „Clientul nostru, stapanul nostru“. Nici campania de reduceri din decembrie nu face exceptie. In fiecare zi, cei care cumpara produse din oferta magazinului primesc diferite cadouri si reduceri in functie de ziua in care decid sa plaseze comanda. Ineditul acestei campanii, diferita de cele ale altor magazine de profil, este ca totul devine o surpriza. Cadourile si reducerile pe care PC Garage le ofera pot fi descoperite doar in ziua respectiva.

Magazinul PC Garage isi invita clientii sa viziteze pagina dedicata acestei campanii si sa descopere produsele, surprizele, dar si mesajele pe care echipa le-a pregatit. In fiecare zi, chiar si pentru cele in avans sau pentru cele precedente, un mesaj amuzant intampina utilizatorii. Dupa caz, ii roaga sa aiba rabdare, ii sfatuieste la ce sa fie atenti sau le ofera idei de cadouri pentru cei dragi. Cum totul este o surpriza, campania „15 zile de reduceri“ este numai buna pentru ca fiecare sa le faca celor apropiati un cadou neasteptat.