Tom Clancys Rainbow Six Siege
Jocuri,  Stiri

Media Galaxy va lansa in premiera Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tom Clancys Rainbow Six Siege

Media Galaxy va lansa sambata, 5 decembrie 2015, noul titlu al seriei Rainbow Six: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Cu ocazia lansarii oficiale, Media Galaxy si Logitech invita toti fanii seriei sambata, la ora 11:00, in magazinul Media Galaxy Orhideea. In cadrul evenimentului, participantii vor putea lua parte la un concurs de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Competitia este dedicata echipelor formate din cate cinci membri iar castigatorii vor fi premiati cu urmatoarele produse:

Locul 1: 5 x Mouse gaming LOGITECH G302 Daedalus Prime + 5 x Joc PC Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Rainbow-Six-Siege-and-Logitech-G302

Locul 2: 5 x Mouse Pad LOGITECH G240 + 5 x Joc PC Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Rainbow-Six-Siege-and-G440

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege este disponibil spre vanzare in versiune standard, cat si in editia speciala ART OF SIEGE EDITION, incepand cu data de 1 decembrie 2015, in reteaua de magazine Media Galaxy si pe www.mediagalaxy.ro.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege este un first person shooter axat pe multiplayer, ce are la baza un sistem de operatori. Acestia sunt specialisti ai fortelor de interventie din mai multe tari de pe glob, fiecare cu propriile echipamente, arsenal, skill-uri si atribute. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ofera 20 astfel de operatori, proveniti din cinci servicii de interventie: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franta), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) si SPETZNAZ (Rusia). De asemenea, pasionatii de provocari single player sau cooperative au la dispozitie modul de joc Terrorist Hunt.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
Optiune de joc: Multiplayer
Gen: FPS
Platforma: PS4, Xbox One, PC
Recomandare varsta: 18
Data lansarii: 01/12/2015