Epson MoverioBT 200
Alte gadgeturi

Ochelarii inteligenti Epson Moverio BT-200 au fost prezentati la How To Web

Epson MoverioBT 200

In cadrul evenimentului How to Web Conference, Epson a prezentat in premiera pe piata din Romania ochelarii inteligenti pentru realitate augmentata, Moverio BT-200.

Ochelarii inteligenti Moverio BT-200 se pot conecta prin Bluetooth cu smartphone-urile si tabletele care ruleaza sistemul de operare Android 4.0 (sau o versiune mai noua a acestuia). Cu un design subtire si usor, gadget-ul ofera experienta vizualizarii clare a clipurilor video si audio, a jocurilor si a continutului online. Ochelarii inteligenti Moverio BT-200 au lentile transparente si senzori care urmaresc miscarile capului utilizatorului si au si o camera foto care poate capta imagini si clipuri video.

La standul Epson au fost expuse proiectorul interactiv EB-1430Wi si multifunctionalul Epson L850, echipament proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte mici.

Epson a prezentat si proiectorul interactiv pentru distante ultrascurte, EB-1430Wi, dedicat unei mai bune colaborari in salile de conferinta. Proiectorul da posibilitatea utilizatorilor sa faca adnotari cu degetele direct pe ecran si sa foloseasca, in acelasi timp, cele doua creioane interactive.

Cu un nivel ridicat de luminozitate, de 3.300 lumeni, rezolutie WXGA si tehnologie Epson 3LCD, EB-1430Wi asigura imagini de inalta calitate, culori vii si luminoase, chiar si in lumina diurna. Adaptorul wireless optional permite afisarea de continut de pe o serie de dispozitive inteligente prin intermediul aplicatiei iProjection . Imaginile pot fi adnotate de la distanta, prin intermediul functiei pentru locatii multiple, care permite conectarea simultana prin retea a unui numar maxim de patru sisteme de proiectie.

De 25 de ani, tehnologia 3LCD creata de Epson este folosita in nenumarate modele de videoproiectoare. Aceasta ofera luminozitate de acelasi nivel pe alb si pe culoare, ceea ce inseamna ca proiectoarele Epson ofera cu pana la de trei ori mai multa luminozitate decat proiectoarele DLP cu un singur cip in conditii similare de intensitate a luminii.

Tot la How to Web Epson a fost prezentat si multifunctionalul L850, proiectat pentru imprimarea de fotografii la costuri foarte mici. Epson L850 poate fi operat independent, fara sa fie conectat la un computer, fiind astfel potrivit pentru a fi folosit de fotografii de evenimente sau de pasionatii care isi tiparesc fotografiile acasa. Epson L850 scaneaza direct pe carduri de memorie si poate printa direct de pe acestea si de pe camere cu PictBridge. Este echipat cu un ecran LCD de 6,9 cm cu butoane tactile, prin intermediul caruia sunt controlate toate functiile de scanare, copiere si imprimare.

Fiind creat pentru situatii in care este necesara productia de volume mari de fotografii si documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 utilizeaza recipiente de cerneala de mare capacitate, de 70 ml, si imprima cu sase culori. Acest lucru le permite fotografilor sa tipareasca pana la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15×10 cm cu un set de cerneala. Tehnologia de completare rapida cu cerneala simplifica reumplerea recipientelor. Multifunctionalul L850 poate, de asemenea, sa imprime pe CD-uri/DVD-uri printabile.