LG BIG OLED
Televizoare

LG a prezentat doua dintre cele mai mari ecrane OLED din lume

LG BIG OLED

LG a prezentat la Aeroportul International Incheon din Coreea de Sud doua dintre cele mai mari ecrane OLED din lume.

LG a lucrat impreuna cu cunoscuta firma franceza de design, Wilmotte & Associés, pentru realizarea masivelor structuri care decoreaza terminalul principal al aeroportului.

Fiecare dintre aceste panouri este realizat din 140 de ecrane OLED curbate a cate 55 de inci, rezultatul fiind un panou de 13 metri inaltime si 8 metri latime, echivalentul a 3 containere de transport. Pe cele doua ecrane curbate va fi afisat continut special realizat pentru a scoate in evidenta toate avantajele tehnologiei OLED, continut precum focuri de artificii pe fundalul unui cer intunecat. Iar pentru ca fiecare pixel al ecranelor OLED emite propria lumina, iluminarea LED din spatele panoului nu este necesara, cele doua ecrane fiind astfel mult mai usoare si flexibile, permitand agatarea cu usurinta a acestora de tavan.

LG BIG OLED

“Aceste ecrane OLED se potrivesc perfect in contextul tehnologiei avansate pentru care aeroportul nostru este cunoscut,” a declarat Park Wan-su, presedinte si CEO al Incheon International Airport. “Ne bucuram mereu cand avem ocazia de a prezenta tehnologie coreeana de ultima ora milioanelor de calatori din intreaga lume. Tehnologia OLED este un exemplu extraordinar in acest sens.”

“In timp ce cel mai mare panou informativ OLED din lume este cu siguranta un motiv de mandrie, noi suntem incantati si de oportunitatea de a prezenta calatorilor din intreaga lume magia ecranelor OLED,” a declarat Ro Se-Yong, vice presedinte senior si sef al diviziei de solutii business-to-business din cadrul LG Electronics. “Beneficiile tehnologiei OLED pot fi doar experimentate, nu pot fi descrise prin simple cuvinte.”