Stiri

Black Friday pe Badabum.ro vine cu reduceri de pana la 70%

Black Friday badabum.roBadabum.ro a intrat si el in campania de reduceri de Black Friday si va avea zeci de produse cu reduceri de pana la 70%.

Televizoare, laptopuri, electrocasnice mari, electrocasnice mici si produse de ingrijire dentara vor avea preturi cu pana la 70% mai mici. Astfel, un laptop Lenovo are o reducere de 1000 lei, in timp ce o masina de spalat si o combina frigorifica Samsung pot fi achizitionate cu o reducere de 300 de lei. Iar cei care viseaza la un aparat foto DSLR Canon, il pot cumpara acum la un pret cu 600 de lei mai mic.

Reducerea este valabila incepand de vineri, 20 noiembrie, ora 1.00 si pana duminica, 22 noiembrie, ora 24.00, in limita stocului disponibil.

De Black Friday, Badabum.ro ofera transport gratuit in Bucuresti la peste 25.000 produse si posibilitatea de a alege dintre multiplele variante de plata: online, in rate, la domiciliu sau la sediul Badabum.

Badabum.ro se lauda cu:” O echipa de logistica si livrari care este pregatita sa livreze produsele in cel mai scurt timp posibil. Avem experienta de peste 7 ani in e-commerce iar scopul nostru a fost, inca de la inceput, crearea unei companii care sa satisfaca asteptarile consumatorilor si sa-si pastreze standardul de calitate in livrarea serviciilor.

Echipa noastra este formata exclusiv din profesionisti cu experienta dovedita, oameni care au activat si au condus la cel mai inalt nivel companii nationale si multinationale de top prezente in Romania, pentru perioade de peste 10 ani.

Cautam permanent sa furnizam bunuri si servicii de inalta calitate, la preturi avantajoase. Avem parteneriate semnate cu toti producatorii si distribuitorii autorizati impreuna cu care garantam calitatea produselor.”