Black Friday Allview
Stiri

Allview va oferi de Black Friday reduceri de 100% pentru accesorii

Black Friday Allview

Allview demareaza incepand de maine Black Friday si ofera reduceri de 100% pentru accesorii.

Compania pune la dispozitia utilizatorilor peste 200.000 de produse la preturi speciale, prin intermediul partenerilor sai, in aceasta perioada de shopping intens. Totodata, clientii Allview sunt invitati pe www.allviewbf.ro, platforma dedicata Black Friday, unde, alaturi de reducerile de care pot beneficia, acestia isi pot comanda unul din cele 100.000 accesorii cadou.

„In premiera, pentru campania Black Friday de anul acesta, comenzile accesoriilor gratuite nu vor fi conditionate de achizitia unui produs Allview, astfel oricine poate beneficia de oferta noastra. Pentru a ne asigura ca utilizatorii nostri au acces la cele mai recente tehnologii si produse Allview, am livrat deja catre partenerii nostri peste 200.000 de unitati, dintre care 150.000 de smartphone-uri.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Oferta Black Friday Allview este valabila in perioada 20-29 noiembrie 2015. Clientii care doresc sa profite de aceasta campanie promotionala sunt invitati sa acceseze website-ul dedicat www.allviewbf.ro si sa comande accesoriul dorit pentru care vor achita doar taxele de transport.

Produsele care vor beneficia de reduceri substantiale de pret sunt smartphone-urile X2 Soul Style, V2 Viper X + si tableta Viva i10HD. Toate aceste modele au fost lansate recent si sunt disponibile in magazinul online Allview, pe baza de precomanda.

Smartphone-ul V2 Viper X + este cel mai recent telefon din portofoliul Allview. Modelul ofera conectivitate

4G Dual Mode si spre deosebire de celelalte modele din gama Viper beneficiaza de memorie RAM de 3GB care asigura rularea fluenta a celor mai pretentioase aplicatii si jocuri. Dispozitivul reprezinta combinatia ideala intre un design elegant si o functionalitate completa.

Utilizatorii care doresc sa beneficieze de oferta Allview Black Friday sunt invitati sa acceseze website-ul www.allviewbf.ro.