Stiri

Monitoarele Philips si AOC vor fi distribuite si de Royal Computers

Philips and AOC

Incepand cu aceasta luna, MMD si AOC, subsidiare ale companiei TPV, isi vor mari puterea de distributie in Romania cu ajutorul unui nou partener, Royal Computers.

Produsele celor doua companii, monitoarele Philips si AOC, ocupa impreuna in Romania pozitia de lider pe piata de monitoare, insumand o cota de piata de peste 39 procente in al doilea trimestru al anului 2015.

”Parteneriatul cu Royal Computers ne va ajuta nu doar sa ne mentinem prima pozitie de pe piata, ci si sa o consolidam printr-o distributie mai eficienta, astfel incat utilizatorii din Romania sa aiba acces mai rapid la inovatiile si cele mai performante monitoare pe care cele doua companii le dezvolta”, a precizat Arabela Umbra, Sales Manager pentru Romania pentru MMD, compania care detine licenta pentru monitoarele Philips, si AOC.

“Inglobarea monitoarelor Philips si AOC in portofoliul de produse distribuite de firma Royal Computers va genera un business de 1.500.000 euro pentru anul 2016 si va reprezenta 10% din cifra totala de afaceri. Totodata, acestea vor reprezenta un motor nou de dezvoltare pentru firma si vor fi un pas inainte in acoperirea solicitarilor clientilor nostri”, a declarat Liviu Brezae, managing partner Royal Computers.

Royal Computers isi diversifica gama de produse, introducand in premiera, prin parteneriatul cu MMD si AOC, primele monitoarele consumer si profesionale din protofoliul companiei.

Ceilalti distributori ai monitoarelor Philips si AOC in Romania sunt companiile Network One Distribution si Asbis Romania.