Accesorii Telefoane Mobile

Huawei Watch a ajuns in Romania

 

Huawei Watch-17

Ieri seara in cadrul evenimentului AUTOR Jewel Party, Huawei a lansat Huawei Watch, un smartwatch premium care ruleaza pe platforma Android Wear.

Huawei Watch are un design clasic, inspirat de ceasurile elvetiene si este fabricat din materiale de cea mai buna calitate.Ecranul are un diametru de 42 mm, care reprezinta dimensiunea traditionala a ceasurilor de mana. Se pot alege dintr-o gama larga de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu si negru, dar si dintr-o varietate de fete unice, incepand de la cele cu un design clasic si pana la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple. Cureaua ceasului masoara 22 mm si ai posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum bratara din otel inoxidabil, de diferite culori, sau curea de piele maro si neagra.

Huawei Watch-3

Ecranul este AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgarieturi si are un cadru din otel inoxidabil. Rezolutia este de 400 x 400 pixeli, a densitatii de 286 ppi si are o rata de contrast 10,000:1. In interiorul ceasului se afla un procesor Qualcomm Snapdragon 400 ce ruleaza la 1.2GHz, 512 MB de RAM, 4GB de memorie interna si o baterie 300mAh. Ceasul poate fi incarcat pana la 80% in mai putin de 45 minute sau 100% in 75 de minute prin intermediul suportului magnetic inclus.

Marele avantaj al lui Huawei Watch este faptul ca ruleaza Android Wear 1.3.0.x avand la baza Android 5.1 care este compatibil cu dispozitivele iOS.Prin urmare, atat utilizatorii platformei Android, cat si cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.

Huawei Watch afiseaza notificari in timp real pentru apeluri, mesaje, convorbiri si email-uri. Prin intermediul comenzilor vocale poti asculta muzica si poti da comenzi de navigare din aplicatia Maps. O alta functie utila care o are Huawei Watch este Find my Phone” pentru localizarea telefonului.

Huawei Watch include un senzor de inregistrare a ritmului cardiac, ce masoara cu exactitate bataile inimii. Senzorul iese putin in relief pentru un contact mai bun cu pielea si pentru o mai mare precizie. Senzorul de miscare in 6 axe, cu un giroscop si un accelerometru, monitorizeaza activitatile realizate, oricand si oriunde, si poate face diferenta daca te plimbi, aleargi sau te catari.

Huawei Watch va fi disponibil spre vanzare la pretul de 399 euro, la partenerii autorizati Huawei, de la sfarsitul lunii noiembrie.