playstation 4
Console

PLAYSTATION 4 are un pret mai mic

playstation 4

Sony a anuntat scaderea pretului pentru consolele PlayStation 4. Inca din momentul lansarii PS4, obiectivul companiei a fost de a oferi jucatorilor cele mai bune experiente de gaming si cea mai buna calitate a jocurilor.

Pentru cei care nu au facut inca trecerea la consolele de generatie urmatoare, SCEE vine cu cea mai buna veste: consola PS4 poate fi achizitionata la un pret mai mic. Astfel, un PS4 de 500 GB, disponibil anterior pe piata la pretul de 1.799 de lei, poate fi acum achizitionat din toate magazinele de profil din România cu doar 1.599 de lei.

Jim Ryan, presedinte al SCEE si CEO declara: “Suntem bucurosi sa anuntam ca de astazi, PS4 este mai accesibil pentru gameri. Dat fiind faptul ca anul acesta s-au lansat cele mai multe blockbustere, iar anul viitor va fi lansat mult asteptatul Uncharted 4: A Thief’s End pe PS4, putem spune ca acesta este momentul perfect sa anuntam faptul ca iubitorii de jocuri isi pot achizitiona un PS4 la un pret mai bun. Astfel, gamerii se vor putea bucura de cele mai bune jocuri si bundle-uri, inclusiv de pachetul 1TB”.

PS4 a avut in acest an un sprijin puternic din partea dezvoltatorilor, a primit update de software si a avut anunturi importante de facut cum ar fi lansarile de jocuri: „Call od Duty: Black Ops III” (realizat de Activision Publishing, Inc., o filiala detinuta de Activision Blizzard, Inc.) si “Star Wars Battlefront  (realizat de Electronic Arts INC.). De asemenea, PlayStation a inclus in 2015 si mai multe pachete speciale pe platforma PS4. Mai mult, Blockbusterul mult asteptat “Uncharted 4: A Thief’s End (SCE Worldwide Studios) si Street Fighter™ V (Capcom) vor face parte din portofoliul PS4 din 2016.

Pe langa noul pret atractiv, SCEE va extinde sistemul PS4 si pentru alte categorii de public prin consolidarea in continuare a ecosistemului PS4, va include sustinerea serviciilor de retea disponibile pe PlayStation si va introduce PlayStation VR, sistemul de realitate virtuala special creat pentru PS4. Recenta actualizare de software 3.00 include o serie de optiuni noi, cum ar fi aplicatia de evenimente si YouTube live streaming, direct de pe sistemul PS4, precum si o imbunatatire grafica in interfata de utilizator.

Acum este cel mai bun moment de a va alatura universului PlayStation. SCE continua sa extinda universul PS4 prin titluri noi de jocuri si servicii de retea care ofera o experienta unica PlayStation.