Telekom
Stiri

Telekom Romania introduce noi facilitati pentru serviciile Telekom TV

Telekom

Ca parte a eforturilor de a oferi clientilor sai o experienta completa multi-ecran, Telekom Romania introduce, incepand cu aceasta luna, functionalitati suplimentare pentru clientii Telekom ai serviciilor de televiziune.

Astfel, clientii Telekom TV Interactiv pot beneficia de functionalitatea Media Player. Aceasta permite redarea de imagini, videoclipuri si filme, muzica si inregistrari audio de pe orice dispozitiv USB direct pe ecranul televizorului, conectand un memory stick sau un hard-disk la portul USB de pe panoul din spatele receiverului. Pot fi redate fisiere video si audio tip MP3, MP4, MKV, AVI si imagini tip JPEG, PNG, BMP. Media Player este oferit in mod exclusiv si gratuit de catre Telekom clientilor de televiziune interactiva.

In plus, si utilizatorii platformei Telekom TV Web & Mobile pot accesa acum programe TV difuzate cu pana la o saptamana in urma prin intermediul functiei Arhiva TV. Optiunea se poate folosi accesand sectiunea Program TV si selectand de acolo orice emisiune a carei difuzare s-a incheiat si are simbolul de redare. Arhiva TV a fost disponibila pana la acest moment exclusiv pentru clientii TV Interactiv.

In plus, prin intermediul optiunii Inregistrari in Cloud Plus, clientii Telekom TV pot inregistra si stoca in contul de cloud asociat pana la 100 de ore de continut TV SD sau pana la 42 de ore de continut TV HD (filme, emisiuni, competitii sportive). Abonamentul lunar este de 6 lei cu TVA inclus. Inregistrarile pot fi programate de pe TV – pentru clientii care au serviciul Telekom TV Interactiv, sau de pe www.telekomtv.ro, respectiv prin intermediul aplicatiei Telekom TV, continutul respectiv putand fi accesat de pe orice alt dispozitiv asociat aceluiasi cont. Functionalitatea este disponibila si in mod gratuit, toti clientii Telekom TV Interactiv si Telekom TV Web & Mobile avand posibilitatea de a inregistra pana la 30 de ore de continut TV SD sau pana la 13 ore de continut TV HD in contul personal de cloud.

Platforma Telekom TV Web & Mobile, care include www.telekomtv.ro si aplicatia Telekom TV din Google Play sau App Store, poate fi accesata de pe un numar maxim de 5 dispozitive pentru a urmari continutul preferat.