Laptopuri

Dell actualizeaza notebook-urile XPS 13 si XPS 15 si lanseaza XPS 12

Dell XPS

Dell a lansat astazi trei notebook-uri din gama XPS: XPS 12 2-in-1, XPS 13 si XPS 15.

Modelele de notebook-uri XPS 13 si XPS 15 au fost actualizate cu cele mai noi tehnologii, incluzand procesoare Intel Core de generatie 6. Pentru modelul XPS 13 vei putea opta pentru un procesor dual-core i7 sau i5, in timp ce pentru modelul XPS 15 vei putea alege un procesor quad-core i5 sau i7.

Noile notebook-uri XPS 13 si XPS 15 incorporeaza materiale premium si ultrausoare, cum sunt fibra de carbon si aluminiul, si intreg portofoliul XPS dispune de optiuni Corning Gorilla Glass NBT (disponibile doar pentru ecranele de tip touchscreen).

XPS 13

Modelul premiat XPS 13 include acum procesoare Intel Core de generatie 6 si grafica de cea mai noua generatie, stocare date si memorie mai mari – SSD-uri PCIe de pana la 1TB, respectiv RAM de 16GB si Thunderbolt 3.

XPS 15

Dupa succesul XPS 13, Dell lanseaza acum primul ecran InfinityEdge practic fara margini din lume pe un laptop de 15 inci, fapt care il transforma notebook-ul XPS 15 in cel mai mic laptop de 15 inci de pe planeta. Cu o grosime de doar 11-17 mm, cu o masa care incepe de la 1,78 kg (5), cu o baterie de 56Whr (6), SSD si ecran netactil, XPS 15 este, de asemenea, cel mai usor dispozitiv de performanta din clasa de 15 inci. XPS 15 incorporeaza o uimitoare optiune de rezolutie UltraSharp 4K Ultra HD (3840 x 2160) si singurul ecran Adobe RGB minimum suta la suta disponibil pe un laptop. Oferind performante de desktop in miscare, dispozitivul este dotat cu procesoare Intel Core de generatie 6 (pana la i7 Quad Core), grafica NVIDIA GeForce GTX 960M (2GB GDDR5), memorie de inalta performanta de pana la 16 GB la 2133 MHz, stocare date SSD 1TB PCIe, si Thunderbolt 3.

Noul produs XPS 12 2-in-1 este proiectat pentru a se schimba cu usurinta din laptop in tableta cu ajutorul unei conexiuni magnetice care permite trecerea de la o stare la alta cu o singura mana. Este singurul dispozitiv 2-in-1 cu optiune de ecran 4K Ultra HD, cu 6 milioane de pixeli mai mult decat un ecran Full HD. Dotat cu camere de inalta rezolutie – cea indreptata spre exterior de 8MP, cea indreptata spre utilizator de 5MP – XPS 12 permite utilizatorilor sa surprinda lumea care ii inconjoara asa cum o vad ei. Modelul 2-in-1 vine in mod standard cu o baza de mobilitate, care furnizeaza o tastatura zvelta de dimensiuni complete, luminata de la spate, si un touchpad de precizie pentru lucrul in miscare, precum si cu Dell Premier Folio, care ofera un stativ pentru tableta cu diverse unghiuri de pozitionare si care, de asemenea, pastreaza echipamentul in siguranta in timpul calatoriilor.

Cele doua modele Dell XPS 13 si XPS 15 vor inlocui modelele anterioare, care au fost lansate la inceputul acestui an. XPS 13 porneste de la 799 USD iar XPS 15 incepand de la 999 USD, ambele modele pot fi comandate de pe Dell.com in Statele Unite. XPS 12 va fi disponibil in lunile care urmeaza. Pretul va fi cunoscut la lansare.