ASUS ZenFone 2 Laser
Telefoane Mobile

Noile telefoane ASUS ZenFone 2 Laser au ajuns in Romania

ASUS ZenFone 2 Laser

ASUS a anuntat astazi disponibilitatea in Romania a noilor telefoane ZenFone 2 Laser, dotate cu camera foto PixelMaster de 13 megapixeli si autofocalizare cu laser.

Pe piata romaneasca vor fi disponibile modelele cu ecrane de 5 inci (ZE500KL) si 5.5 inci (ZE550KL), echipate cu cea mai noua sticla de protectie Corning Gorilla Glass 4 pentru durabilitate si protectie la zgariere. Cele doua telefoane ZenFone 2 Laser dispun de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon pe 64 biti si 2GB RAM pentru performante ridicate.

Noul ZenFone 2 Laser beneficiaza de camera PixelMaster de 13MP, cu zero latente pentru declansator si diafragma larga f/2.0 pentru fotografii uimitoare la rezolutie inalta. Tehnologia laser pentru focalizarea automata le permite utilizatorilor sa capteze cadre clare in numai 0.3 secunde. Modul Low Light al camerei PixelMaster foloseste o tehnologie de contopire a pixelilor pentru a capta pe timp de noapte sau in zonele slab iluminate, fotografii cu 400% mai luminoase, fara a fi necesar un blit.

ZenFone 2 Laser ofera de asemenea, un blit Real Tone ce asigura tonuri calde si culori precise. Camera PixelMaster de pe ZenFone 2 Laser dispune de modul de captura Super HDR pentru a obtine imaginii vii, uniform expuse in scenele in care subiectul se afla pozitionat intre sursa de lumina si telefon. Tehnologia de imbunatatire a pixelilor creste contrastul cu pana la 400%, asigurandu-se ca subiectii din fundal sunt evidentiati si nu sunt acoperiti de umbre. Pentru cei aflati in cautarea unor reglaje de finete precum sensibilitatea ISO, viteza de declansare si multe altele, modul manual ofera o experienta similara DSLR-urilor direct pe smartphone.

Ambele telefoane ZenFone 2 Laser (ZE500KL si ZE550KL) au ecrane IPS cu rezolutie HD, densitate de 267 ppi si unghiuri de vizualizare de 178 de grade, pentru redarea unor imagini cat mai apropiate de realitate. Tehnologia Full Lamination cu ASUS TruVivid permite folosirea unui display mai subtire si imbunatateste performantele ecranului, ce ocupa 72% din suprafata frontala a telefonului, reproducand culori luminoase si detalii foarte clare.

Ecranele telefoanelor ZenFone 2 Laser sunt acoperite cu cea mai noua sticla Corning Gorilla Glass 4. Aceasta protejeaza mai bine ecranul, fiind de doua ori mai rezistenta la impact, comparativ cu versiunea precedenta, de 2.5X mai tare, cu o probabilitate cu 85% mai mica de a se sparge in timpul utilizarii de zi cu zi. Un strat microscopic anti-amprente minimizeaza acumularile de grasime si zgarieturi, punand in valoare stralucirea ecranului.

Libertatea, conectivitatea si expresivitatea stau la bazele interfetei grafice ASUS ZenUI pentru dispozitive mobile. Aceasta noua versiune ofera o experienta de utilizare mai simpla, cu un aspect nou si stilat ce presupune spatii albe pentru un design aerisit, care plaseaza in centru informatiile pentru o interactiune inteligenta. ZenFone 2 Laser ofera tuturor abilitatea de a personaliza complet interfata grafica conform propriului stil si a preferintelor de utilizare, incluzand lansatorul de aplicatii, temele, caracterele, icoanele si multe altele.

ZenUI are o multime de alte functii si aplicatii extraordinare, incluzand ZenMotion, SnapView, Kids Mode alaturi de Trend Micro si ZenUI Instant Updates, ce imbunatatesc modul de utilizare, securitatea si confidentialitatea.

Telefoanele ASUS ZenFone 2 Laser sunt disponibile in Romania la preturi cuprinse intre 899 lei si 1049 lei (TVA inclusiv), in functie de versiune.