Laptopuri,  Placi video

NVIDIA lanseaza GeForce GTX 980 pentru notebook-urile de gaming

MSI GT72

NVIDIA lanseaza unitatea de procesare vizuala (GPU) pentru notebook-urile de gaming GeForce GTX 980, care permite in permiera utilizarea optima a Virtual Reality (VR) pe notebook-uri.

Notebook-urile de gaming au beneficiat recent de noi tehnologii si specificatii superioare, cum ar fi memoria ultra-rapida de 7Gbps, surse de alimentare de 4-8 faze, overclocking, functie de control a ventilatorului si cel mai important: unitatea de procesare vizuala creata pentru desktop, GeForce GTX 980.

Noile notebook-uri dispun de componente premium care ofera noi standarde de performanta. Mai mult, aceste performante pot fi sporite, intrucat notebook-urile au fost construite pentru overclocking.

Performanta Full Desktop
Eficienta unica a arhitecturii Maxwell in combinatie cu inovatiile la nivelul sistemului au permis NVIDIA sa amplaseze in notebook-uri aceeasi unitate de procesare vizuala (GPU) de 2084 core utilizata pentru desktop-uri. Astfel, utilizatorii pot beneficia de o experienta de gaming extrem fara compromisuri pe notebook-uri.

Fanii vor putea juca cele mai noi jocuri cum ar fi: The Witcher III: Wild Hunt, Grand Theft Auto V, Metal Gear Solid: The Phantom Pain si The Killing Floor 2, utilizand setari grafice extreme. Odata cu lansarea Gforce GTX980, fanii pot beneficia de gaming pe trei display-uri Full HD cu ajutorul notebook-urilor.

Avantajul overclock-ului
Notebook-urile sunt perfecte pentru procesul de overclocking. In permiera pentru notebook-uri, utilizatorii vor putea controla ventilatorul, alegand performante mai ridicate sau un nivel acustic mai scazut. GPU-ul deblocat permite ajustarea facila a performantelor sistemului utilizat, in timp ce sistemele de racire ofera posibilitatea de a impinge procesul de overclocking la noi limite.
Primele Notebook-uri care ofera experienta de joc cu realitate virtuala (VR)

Puterea de procesare grafica depaseste exigentele VR de 90 de cadre pe secunda, astfel ca acestea sunt primele notebook-uri din lume care intrunesc specificatiile recomandate pentru utilizarea Oculus Rift.

Notebook-urile vor fi disponibile pentru toate brandurile preferate ale gamerilor si dispun de tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru o experienta de gaming optima. Acestea vor fi disponibile pentru branduri precum: Aorus, ASUS, MSI si Clevo, dar si Origin PC, Maingear, Falcon NW, Digital Storm , Sager, XMG, PC Specialist, LDLC, Hyperbook, G-Tune, AfterShock, BossMonster, Metabox, ThunderRobot si Terrans Force.