toshiba satellite radius 12
Laptopuri

Toshiba Satellite Radius 12 – primul laptop convertibil Ultra HD 4K de 12.5 inch

toshiba satellite radius 12

Toshiba a anuntat astazi Satellite Radius 12, primul laptop convertibil Ultra HD 4K de 12.5 inch.

Cu cinci moduri diferite de utilizare, Satellite Radius 12 este dispozitivul premium potrivit in orice situatie. la birou, acasa sau in miscare. Aceasta versatilitate este completata de optiunea unui ecran Ultra HD 4K ce ofera claritate incredibila permitand rotirea ecranului pentru o vizionare la calitate cinematica.

Culorile de pe ecran sunt calibrate si certificate de Technicolor, impreuna cu Chroma Tune pentru software Toshiba ce permite utilizatorilor sa aleaga cele mai potrivite setari de culoare pentru continutul vizualizat. Disponibil si cu optiune de ecran Full HD, ambele modele au un nivel inalt de luminozitate de 350 NIT pentru utilizare afara si tehnologie IPS pentru unghi larg de vizualizare. Datorita naturii dinamice a Satellite Radius 12, ambele ecrane beneficiaza de Corning Gorilla Glass NBT, oferind rezistenta superioara impotriva defectiunilor si protectie.

Recreational entrepreneur. Man with laptop in the morning on the

Pentru a oferi calitate audio clara si naturala Toshiba a montat pe Satellite Radius 12 difuzoare harman kardon cu DTS. In plus, muzica wireless prin Bluetooth Link permite redarea melodiilor preferate prin difuzoarele Satellite Radius 12 de pe un smartphone compatibil sau tableta.

Echipat cu procesoare Intel din noua generatie 6, pana la Core i7, ofera performante premium, inclusiv grafica impresionanta si video captivant, precum si functionalitate completa Windows 10. In combinatie cu un Solid State Drive (SSD) super rapid de pana la 512GB si 8GB RAM, Satellite Radius 12 ofera performante fluide ce duc activitatile multi-tasking si divertismentul la un nou nivel.

Optiunile de conectivitate sunt caracterizate si de cele mai noi tehnologii, inclusiv un nou port super rapid USB 3.1 Type-C Gen 2 cu pana la 10 Gbps transfer pentru accesarea rapida a fisierelor si poate fi folosit in orice pozitie a ecranului. Impreuna cu alte optiuni de conectivitate, Satellite Radius 12 beneficiaza si de Intel Dual Band Wireless-AC pentru capabilitati de comunicare ultra-rapide.

Cu Windows 10, Satellite Radius 12 beneficiaza de cea mai buna functionalitate si este primul model Toshiba din Europa ce include astfel de caracteristici. Usurinta utilizarii este imbunatatita odata cu includerea Windows Hello pentru autentificare biometrica, cum ar fi recunoasterea faciala pentru login in combinatie cu camera web HD incorporata. Extinzandu-se si la alte modele Toshiba din 2015 cu Windows ce sunt dotate cu buton de acces rapid la Cortana, Satellite Radius 12 include o tasta dedicata si beneficiaza de Cortana ce ofera performanta acustica excelenta, chiar si in cele mai dificile conditii, cum ar fi niveluri ridicate de zgomot sau distante mari.

Cu o grosime de doar 15,4 mm si o greutate de la doar 1,32 kg, Satellite Radius 12 este usor de transportat si de utilizat in miscare, oferind pana la 8 ore durata de viata a bateriei. Balamaua la 360 de grade ce permite utilizarea in cinci moduri diferite – laptop, tableta, tabletop, prezentare si audienta – ofera utilizatorilor mobilitate completa in orice situatie. Cu un design elegant, finisaje Satin Gold din aluminiu periat si tastatura insulara iluminata ce include un touchpad precis ce suporta noile gesturi pentru Windows 10, Satellite Radius 12 va face impresia corecta in orice scenariu.

Toshiba Satellite Radius 12 va fi disponibil in Europa din al patrulea trimestru al anului 2015.

Galerie foto Toshiba Satellite Radius 12

Toshiba Satellite Radius 12 specificatii:
• Display: 31.75cm (12.5″) Ultra HD 4K (3840 x 2160, 362ppi) sau Full HD (1920 x 1080) 10 finger touch LED display cu 350 NIT si tehnologie IPS cu Corning Gorilla Glass NBTTM
• Modelele Ultra HD includ tehnologia de calibrare a culorilor certificata de Technicolor si ChromaTuneT pentru software Toshiba
• Procesoare: pana la Intel Core i7 din generatia a 6-a
• Grafica: Intel HD Graphics 520
• Stocare: pana la 512 GB M.2 SATA SSD
• Memorie: 8GB LPDDR3 (1.600MHz) onboard
• Conectivitate: 2x USB 3.0, 1x USB 3.1 Type-C Gen 2 (10 Gbps support), Intel® Dual Band Wireless-AC, Bluetooth 4.0, Intel Wireless Display, 1x HDMI cu iesire 4K
• Sistem de operare: Windows 10 64-bit
• Audio: difuzoare stereo harman kardon® incorporate cu DTS Studio Sound™, wireless music via Bluetooth Link
• Durata de viata a bateriei:
• Modelul Full HD: pana la 8 ore
• Modelul Ultra HD 4K: pana la 6 ore
• Culoare: Satin Gold cu finisaj aluminiu periat
• Dimensiuni: 299.5 x 209 x 15.4mm
• Greutate: de la 1.32 kg