Lenovo Vibe S1
Telefoane Mobile

Lenovo VIBE S1 – primul smartphone cu camera duala pentru Selfie

Lenovo Vibe S1

In cadrul IFA 2015 pe langa cele doua smartphone-uri Lenovo VIBE P1 si Lenovo P1m, Lenovo a mai lansat astazi Lenovo VIBE S1, un smartphone unic, dotat cu doua camere frontale.

VIBE S1 are un ecran Full HD de 5.0 inch si este dotat cu un processor  quad-core MediaTek MT6752 pe 64 de biti ce ruleaza la 1.7GHz, 3 GB de RAM si 32 GB spatiu de stocare intern de ce poate fi extins pana la 128GB prin slotul microSD. De asemenea VIBE S1 este capabil de conectivitate 4G LTE. Avand o greutate de doar 132g si un profil de 7.8 mm, VIBE S1 este proiectat pentru a se potrivi perfect in mana utilizatorului.

Lenovo VIBE S1

VIBE S1 este cu adevarat unic datorita celor doua camere frontale pentru selfie –  o camera  de 8 MP pentru selfie-uri la cea mai buna calitate si o camera de 2 MP care analizeaza informatiile in detaliu, pentru a reproduce vederea umana cat mai bine. Aceste doua camere functioneaza in tandem, pentru a dezvalui o multitudine de noi posibilitati care dau selfie-urilor un twist creativ.

Dupa ce ai facut un selfie cu ambele camere, exista variate optiuni de a modifica selfie-ul printr-un numar de instrumente de editare foto incorporate. ‘Blur’ permite re-focusarea imaginii oriunde in cadrul selfie-ului (pana la 3 planuri focale) sau adaugarea efectului ‘bokeh’, pentru a stiliza selfie-ul sau pur si simplu de a inlatura elementele nedorite din background. Cu optiunea ‘Cut Out’, oamenii pot fi decupati din selfie-ul original si apoi plasati in orice alta imagine (dintr-o larga selectie preincarcata pe VIBE S1 sau descarcata de pe internet), si chiar pe o fotografie facuta cu camera de principala a smartphone-ului VIBE S1. Oriunde este realizat selfie-ul, persoana din acesta poate fi decupata si plasata, de exemplu, in fata Turnului Eiffel sau a Taj Mahal-ului.

Selfie-urile din timpul noptii sau realizate in conditii de luminozitate redusa sunt acum posibile datorita senzorului BSI al camerei frontale a VIBE S1, ce imbunatateste claritatea si calitatea selfie-urilor facute dupa lasarea intunericului. Si pentru o experienta completa, in special pentru un real expert in selfie-uri, plug-in-ul de blitz pentru selfie VIBE Xtension permite pana la 100 de selfie-uri perfecte intr-o singura incarcare, atingand in acelasi timp o tonalitate mult mai naturala in selfie-urile facute in conditii de lumina slaba.

Lenovo VIBE S1

Camera principala de 13 MP a smartphone-ului VIBE S1 permite captarea momentelor importante ale vietii cu o claritate uimitoare. Camera este dotata cu functia autofocus, ce creste exponential viteza focala. In plus, un blitz dual-color optimizeaza tonurile de culoare bazate pe luminozitatea ambientala.

Designerii VIBE S1 au acordat o atentie deosebita fiecarui detaliu al conceperii acestui smartphone. Utilizatorii se vor putea bucura de stilul si textura smartphone-ului cu o carcasa din sticla curbata, creat din cea mai recenta versiune de Gorill Glass si o rama metalica subtire si rotunjita, care imbraca marginile telefonului.

Lenovo VIBE S1 va fi disponibil in doua optiuni de culoare: Pearl White si Midnight Blue. VIBE S1 va fi disponibil in Romania incepand cu Noiembrie 2015.