Aspire V Nitro 17
Laptopuri

Acer innoieste seriile de notebook-uri Aspire V Nitro si V 13

Aspire V Nitro 17

Acer a innoit gamele de laptopuri de gaming Aspire V Nitro si Aspire V 13, toate modelele incorporand procesoare Intel Core din cea de-a sasea generatie. Noile modele au carcasa din aluminiu, finisata cu ajutorul tehnologiei nano-imprint, pentru o senzatie unica la atingere.

Conectivitate de mare viteza, cu sau fara cabluri

Modelele actualizate din seriile Aspire V Nitro si Aspire V 13 ofera suport pentru USB 3.1 Type-C, in timp ce modelele “Black Edition” ale Aspire V Nitro au interfata Thunderbolt 3 care suporta un transfer de pana la 10Gbps. Totodata, incoporeaza tehnologia WiFi 802.11ac VIVE de la Qualcomm cu MU-MIMO, permitand o viteza de descarcare de trei ori mai mare in comparatie cu alte produse 802.11ac, si conexiuni multiple.

”Consumatorii sofisticati vor cele mai puternice si mai eficiente laptopuri pentru jocuri, streaming video 4K sau pentru a downloada continut. Cu ajutorul tehnologiei Qualcomm MU-MIMO, laptopurile Acer V Nitro au o conectivitate Wi-Fi excelenta pentru a obtine cea mai buna performanta”, a declarat Rahul Patel, vicepresedinte si manager general, Qualcomm Technologies, Inc.

Aspire V Nitro 15Seria Aspire V Nitro

Laptopurile Aspire V Nitro sunt create pentru cei care vor o experienta senzoriala captivanta si putere reala de gaming. Dispozitivele incorporeaza a sasea generatie de procesoare Intel Core, au memorie DDR4 de pana la 32GB, grafica NVIDIA GeForce si optiuni de stocare SATA III SSD/SSHD/HDD. Modelele ”Black Edition” au placa grafica NVIDIA GeForce GTX960M cu pana la 4GB de RAM GDDR5 si SSD-uri PCIe NVMe, intalnite doar la servere enterprise.

Ambele modele Aspire V Nitro de 17 si de 15 inchi au un design cu margini usor curbate si slot pentru antena. Antena va fi discret pozitionata intr-unul din colturile display-ului asigurand o acoperire WiFi pe o raza 360 de grade, eliminand zonele moarte. Acer True Harmony Plus impreuna cu tehnologia Dolby Audio™ permit celor patru difuzoare incorporate sa furnizeze un sunet puternic pentru jocuri, filme si muzica. Modelul “Black Edition” Premium are o banda de lumina de-a lungul balamalelor, acoperire 100% a spectrului RGB Adobe la rezolutie 4K si sistem AeroBlade de racire, care are cele mai subtiri lamele din lume, de doar 0,1 mm, mult mai puternice si mai silentioase.

Seriile Aspire V 13

Noile laptopuri Aspire V 13 au procesoare Intel Core din cea de-a sasea generatie, grafica Intel HD si o memorie de pana la 16GB DDR3L. Laptopurile sunt disponibile in doua variante de culori: Steel Black si Platinum White. Cu o grosime de doar 19,65 mm si o greutate de 1,5 kilograme, ele au fost create pentru a incapea cu usurinta intr-o geanta, si a rezista pe parcursul unei zile la birou, avand o autonomie de opt ore.

Aspire V13

Modelele Aspire V 13 au camere Web CrystalEye HD si sunt certificate Skype for Business, asigurand o redare video si audio fara lag, oferind de asemenea, o experienta buna de utilizare si pentru Cortana, asistentul personal continut de Windows 10. Cele patru porturi USB ofera o conectivitate extinsa, iar cele doua difuzoare cu tehnologia Dolby Audio ajuta la crearea unui sunet specific cinematografelor. De asemenea, datorita Precision Touchpad-ului (PTP) incorporat, modelele Aspire V 13 permit utilizatorilor sa navigheze rapid si sa ofere suport complet pentru capabilitatile touch ale Windows 10, atat pentru modelele touch, cat si non-touch.

Modelele Acer Aspire V 17 Nitro si V 15 Nitro vor fi disponibile in EMEA de la jumatatea lunii septembrie la preturi incepand de la 999 de euro, 899 de euro. Acer Aspire V 13 va fi disponibil de la mijlocul lunii octombrie, incepand cu 699 de euro.