Huawei Watch
Telefoane Mobile

IFA 2015: Huawei Watch e inspirat de ceasurile elvetiene

Huawei Watch

Dupa lansarea noului smartphone Huawei Mate S, Huawei a prezentat official si noul Huawei Watch, disponibil pentru pietele din Europa.

Ceasul, cu un design clasic, inspirat de ceasurile elvetiene, va fi disponibil spre vanzare incepand cu luna aceasta in Canada, Germania, Franta, Spania si Italia, avand un pret cuprins intre 399 € si 699 €, in functie de modelul ales. Huawei Watch va fi deasemenea disponibil in Statele Unite ale Americii pentru pre-comanda incepand de astazi, 2 septembrie 2015.

In Marea Britanie, Japonia si Emiratele Arabe Unite, Huawei Watch va fi disponibil incepand cu luna octombrie a acestui an. Informatii privind disponibilitatea noului gadget Huawei in alte tari decat cele mentionate mai sus, vor fi comunicate ulterior.

Acesta este primul smartwatch din familia dispozitivelor portabile Huawei si primul ceas de pe piata ce demonstreaza ca tehnologia tine pasul cu moda.

Huawei Watch, ruland pe platforma Android Wear, iti permite sa ramai conectat oriunde ai fi, cu notificari in timp real pentru apeluri, texte, convorbiri si email-uri. Cu ajutorul conectivitatii Bluetooth pentru utilizare wireless, impreuna cu posibilitatea de a asculta muzica prin descarcarea melodiilor fara conexiune la Internet, este mult mai usor sa mentii un ritm de viata activ.

Utilizatorii pot asculta muzica prin intermediul comenzilor vocale, pot alege destinatiile dorite si pot naviga, tot prin intermediul acestora. Localizarea telefonului nu a fost niciodata mai usoara, si asta datorita functiei “Find my Phone” integrata in ceas. In plus, datorita ultimei versiuni Google Android Wear, atat utilizatorii platformei Android, cat si cei ai platformei iOS, se vor putea conecta la Huawei Watch.

Huawei Watch are un diametru de 42 mm, care reprezinta dimensiunea traditionala a ceasurilor de mana. Utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de cadre disponibile pe mai multe culori, precum auriu, argintiu si negru, dar si dintr-o varietate de fete unice, incepand de la cele cu un design clasic si pana la cele cu finisaje de lux, business, feminine, moderne sau simple.

Huawei Watch 2

In ceea ce priveste cureaua ceasului, aceasta masoara 22 mm, iar utilizatorilor li se ofera posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de variante, precum bratara din otel inoxidabil, bratara de culoare aurie, rose, bratara din otel inoxidabil de culoare neagra sau curea de piele maro si neagra. Usor de schimbat, ceasul se va potrivi cu orice model de curea.

Fabricat din materiale de cea mai buna calitate, ceasul dispune de un ecran AMOLED touch-sensitive, complet circular, de 1,4 inci, acoperit cu cristale de safir, rezistent la zgarieturi (alegerea preferata de catre producatorii ceasurilor elvetiene) si un cadru din otel inoxidabil. Datorita rezolutiei de 400 x 400 pixeli, a densitatii de 286 ppi si a ratei de contrast 10,000:1, ceasul este smartwatch-ul care ruleaza pe platforma Android Wear cu cele mai vibrante culori.

Pentru ilustrarea conceputului potrivit caruia tehnologia tine pasul cu moda, Huawei a incheiat un partneriat cu cel mai cunoscut fotograf de moda din lume, Mario Testino. Impreuna cu acesta, Huawei a realizat o campanie de promovare a noului device, avandu-i in rolurile principale pe supermodelul american Karlie Kloss si pe unul din cele mai cunoscute modele masculine din lume, Sean O’Pry.

Huawei Watch include un senzor de inregistrare a ritmului cardiac, ce masoara cu exactitate bataile inimii. Senzorul iese putin in relief pentru un contact mai bun cu pielea si pentru o mai mare precizie.

Senzorul de miscare in 6 axe, cu un giroscop si un accelerometru, monitorizeaza activitatile realizate, oricand si oriunde, si poate face diferenta daca utilizatorul se plimba, alearga sau se catara.

“Astazi, consumatorii sunt rareori multumiti atunci cand li se ofera doar conectivitate; ei sunt in cautarea unui smartwatch premium care sa fie inovator din punct de vedere tehnologic. In proiectarea acestui ceas, ne-am dorit sa combinam cele mai bune tehnologii si inovatii, cu materiale premium, care sa ii confere un aspect clasic si elegant. Adaugand si ecranul circular, acoperit cu cristale de safir, suntem de parere ca Huawei Watch a realizat aceasta performanta.”, a declarant Benjamin Norton, expert in design-ul dispozitivelor purtabile in cadrul Huawei Consumer BG.

“Huawei este o companie care se dedica inovatiilor continue si crearii de noi produse care sa se potriveasca nevoilor consumatorilor nostri. Acest prim smartwatch din familia dispozitivelor purtabile Huawei a fost conceput in urma unor ample cercetari si studii privind cererea consumatorilor pentru dispozitivele pe care acestia sunt dispusi sa le poarte la mana. Ceasul Huawei este unic pe piata, datorita aspectului sau premium si a designului clasic, combinat cu tehnologiile inteligente, ce permit utilizatorilor sa ramana conectati chiar si atunci cand se afla in miscare. Fara indoiala, dispozitivele portabile vor ramane una dintre cele mai importante tendinte din industria gadgeturilor, iar prin folosirea tehnologiei si inovatiei Huawei, Huawei Consumer BG isi propune sa fie un lider si pe piata dispozitivelor purtabile.”, declara Richard Yu, CEO Huawei Consumer BG.