Vonino MusicPAD H1
Accesorii Telefoane Mobile,  Tablete,  Telefoane Mobile

Vonino vine la IFA 2015 cu noi telefoane si tablete

Vonino MusicPAD H1Vonino va fi prezent la IFA 2015 cu noi telefoane si tablete, inclusiv produse cu Windows 10. Produsele si reprezentantii companiei Vonino vor fi la standul 110-36D din pavilionul 25.

Vonino prezinta la IFA 2015 Xavy, o noua linie de tablete 4G, Zun, o gama de smartphone-uri perfect pentru conectivitate de mare viteza 4G, si un nou produs in gama iMart dotat cu Windows 10 si cele mai noi procesoare Intel. Odata cu aceste game, Vonino aduce pe piata locala si internationala produse precum Xavy T7, o tableta 4G cu un raport pret-calitate foarte bun, Zun XO 4G, un smartphone cu cel mai nou sistem de operare Android, conectivitate 4G si procesor cu opt nuclee, si iMart LX, un computer 2-in-1 cu Windows 10.

Alaturi de aceste produse foarte populare printre utilizatori, Vonino prezinta si gadgeturi noi care sa ii ajute pe utilizatori in activitatile de fitness sau in monitorizarea ritmului de zi cu zi. Acestea sunt Nemo N2, un tracker pentru copii, si MoviVO, un fitness tracker perfect pentru oamenii pasionati de sport. Mai mult, Vonino aduce si o experienta completa a divertismentului din sufragerie cu AndroStar, un TV box numai bun pentru casa, GamePad, o consola portabila de jocuri, si MusicPad H1, sistem inteligent de home entertainment.