Monitoare

IFA 2015: Philips va prezenta monitoare cu rezolutie 5K

Philips_primul monitor curbat

In cadrul IFA 2015, MMD, va prezenta la standul Philips primul monitor curbat al companiei. Noul monitor cu diagonala de 34 inci acopera campul vizual al utilizatorului pentru a putea crea o experienta cu adevarat captivanta.

Ecranul edge-to-edge si marginile ultra inguste cresc campul vizual iar utilizarea monitorului devine mult mai comoda si confortabila. Printre caracteristicile monitorului se numara rezolutia UltraWide Quad HD de 3440 x 1440, tehnologiile Crystal Clear si AH-IPS LCD si un unghi de vizualizare larg, toate acestea rezultand intr-o reproducere cat mai realista.

Prin intermediul tehnologiei DTS Sound, monitorul poate reda la o calitate foarte buna semnalul audio al fisierelor audio, video, al jocurilor sau al streaming-ului online. Utilizatorii se pot bucura de o experienta completa pe care o ofera sunetul printr-un bass puternic si nivele ridicate ale volumului, redate clar, fara intreruperi sau distors.

Philips_monitor IPS -ADS Adobe

Totodata, la IFA va fi prezentat si noul monitor LCD Philips de 27 inci cu rezolutia UltraClear 5K. Cu cele 14,7 milioane de pixeli (5,120 x 2,880), tehnologia 5K este de patru ori mai clara fata de rezolutia QuadHD, aceasta insemnand imagini mai uimitoare ca niciodata. Noul monitor este echipat cu tehnologia PerfectKolor, care asigura un procent de 99 al spectrului de culoare Adobe RGB alaturi de un milliard de culori posibile. Monitorul este conceput pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor la locul de munca: cu ajutorul camerei web, acestia pot comunica cu colegi din alte centre, tehnologia MultiView le inlesneste capacitatea de a lucra concomitent la mai multe proiecte, boxele integrate ofera un sunet de calitate, iar prin intermediul tehnologiei Flicker-free, disconfortul ocular este cu mult redus dupa o zi de munca.

Ducand intensitatea culorilor la maxim, noul monitor IPS-ADS Adobe RGB de 27 inci ce dispune de tehnologia Quantum Dot Color IQ este, de asemenea, una dintre premierele de anul acesta de la IFA. Accesibil ca pret, monitorul ofera cu peste 50% mai multa culoare decat traditionalul monitor LED iar Quantum Dot Color IQ este mult mai eficient din punct de vedere energetic, consumand cu 25% mai putina energie fata de alte tehnologii asemanatoare.

Philips_UltraClear 5K

In cadrul IFA 2015 are loc de asemenea si premiera europeana a Ambiglow Plus Base. Aceasta tehnologie unica creeaza un halo de lumina pe si in jurul bazei care se sincronizeaza cu imaginea display-ului. Lumina este prezenta chiar si atunci cand monitorul este inchis: utilizatorii au optiunea de reglare a culorii si luminozitatii pentru a crea o atmosfera unica in spatiul in care se afla. O alta setare este cea care, prin intermediul unui timer, se permite controlul luminozitatii atunci cand utilizatorul doreste sa se trezeasca sau sa adoarma.

De asemenea, in cadrul editiei de anul acesta a IFA, MMD va prezenta tehnologia SoftBlue pe un monitor de 24 inci. Tehnologia SoftBlue protejeaza si reduce oboseala ochilor fara a face rabat de la culoare. Aceasta tehnologie functioneaza prin eliminarea emisiilor de lumina albastra in lungimi de unda nocive, pastrand fidelitatea si calitatea culorii originale.

Toate aceste inovatii ale monitoarelor Philips vor fi prezentate anul acesta in sala 22, in cadrul standului Philips.