Logitech G933 Artemis Spectrum
Stiri

Logitech G lanseaza doua modele noi de casti pentru gamerii audiofili

Logitech G933 Artemis Spectrum

Logitech, lanseaza doua noi modele de casti pentru impatimitii jocurilor video: Logitech G933 si Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset.

Dispunand de drivere audio Pro-G in curs de patentare, noile casti au fost create de catre echipa de ingineri de sunet de la Logitech care se mandreste cu o experienta de peste 25 de ani in dezvoltarea sistemelor audio. Ceea ce a rezultat in urma muncii acestei echipe sunt doua perechi de casti care ofera o experienta superioara a sunetului.

“Am observat ca niciun producator nu creaza casti audio de inalta calitate, special dedicate gamerilor”, a declarat Ujesh Desai, vice presedinte si manager general al diviziei Logitech gaming. “Asa ca am lansat o provocare echipei audio, sperand ca vom putea obtine ceva maret. Sunt un gamer si muzician infocat asa ca am fost extrem de incantat de design-ul propus de echipa.”

Castile pot fi personalizate, dispun de senzori de lumina color pe discurile ce pot fi schimbate, cat si butoane G programabile. Cu ajutorul Logitech Gaming Software, castile permit personalizarea setarilor audio si crearea unor configurari audio personalizate1 care pot fi memorate.

Pentru a pastra si multumi cerintele gamerilor audiofili, dispozitivele in curs de patentare Pro-G sunt fabricate din materiale hibride care garanteaza performanta. De la ascultarea muzicii preferate pana la cele mai complexe soundtrack-uri de jocuri, driverele Pro-G ofera sunete inalte clare si precise si un bass care este intalnit doar la modelele de casti premium.

Logitech G633 si G933 sunt primele modele de casti ce integreaza tehnologiile Dolby si DTS Headphone:X2. Driverele Pro-G impreuna cu tehnologiile surround sound pot reproduce ambiante reale, permitand receptarea inamicilor in timp ce se furiseaza si putand oferi o acuratete precisa sunetului. Tehnologia DTS Headphone: X foloseste calibrare si setare a sunetului foarte aproape de cea folosita in studiourile de inregistrari, reusind sa apropie fanii de o calitate foarte ridicata care suporta pana la 7.1 canale audio si multiple optiuni pentru personalizare. Integrarea tehnologiei DTS Headphone:X si lunga traditie a Dolby in domeniul audio ofera gamerilor o experienta sonora de neegalat.

Modelele Logitech G633 si G933 pot fi conectate atat la PC-uri, dispozitive mobile cat si la console (inclusiv PlayStation 4 si Xbox One). Logitech G633 dispune de un slot USB si unul analog care se conecteaza la doua dispozitive diferite. in timp ce Logitech G933 are un slot USB si doua intrari analog ce permit conexiunea la trei dispozitive.

In timp ce te lupti cu adversarii in joc, poti comanda simultan o pizza prin telefonului mobil, fara ca un moment important din joc sa fie pierdut. In plus, Logitech G933 poate fi conectat si la sistemul home theater (prin intermediul slot-ului USB sau RCA audio out) pentru a oferi o experienta wireless perfecta.

De la iluminarea color si pana la setarile personalizate ale comenzilor si a sunetului, castile devin o “prelungire” a utilizatorului. Logitech Gaming Software este necesar pentru programarea iluminarii, a sunetului si a butoanelor. Iluminarea RGB poate fi ajustata dintr-o paleta de 16,8 milioane de culori iar setarea macro-urilor pe trei butoane G face ca experienta de joc sa fie fara egal. Prin intermediul unui software equalizer se pot crea profiluri personale de sunet si se pot personaliza si setarile audio.

Logitech G633 este un model de casca cu fir, in timp ce Logitech G933 ofera si optiunea de a juca cu fir sau wireless, cu o latenta scazuta pe frecventa 2,4GHz. Alternativ, este recomandata folosirea a cablului analog cu mufa de 3,5mm pentru sesiuni de joc ce nu implica consumul bateriei. Adaptorul wireless USB permite folosirea wireless a dispozitivului audio analog si mobil.

Logitech G633 Artemis Spectrum va fi disponibil in magazine in luna septembrie 2015, la un pret estimativ de 169,99 Euro in timp ce Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless va fi disponibil din luna octombrie la un pret de 199,99 Euro. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul Logitech, blog-ul Logitech sau pagina de Facebook.