X2 Soul Xtreme
Telefoane Mobile

X2 Soul Xtreme este disponibil in oferta Telekom Romania

X2 Soul Xtreme

Allview a lansat astazi smartphone-ul X2 Soul Xtreme, exclusiv in oferta Telekom Romania. X2 Soul Xtreme mentine design-ul elegant al gamei Soul si se potriveste perfect oricarei activitati, fie ca este vorba de divertisment, relaxare sau business.

“X2 Soul Xtreme este un telefon extrem de performant din punct de vedere hardware si extrem de ofertant din punct de vedere software, acesta inglobeaza inovatii adaptate cerintelor pietei. Sufletul noului device il reprezinta insusi succesul cu care am reusit sa imbinam cele doua parti. Xtreme inseamna ultima generatie de procesor, camere extraordinare cu aplicatii si functii care trezesc spiritul creativ in oricine, sunet excelent, grafica si display care vor purta utilizatorul intr-o lume fascinanta si posibilitati multiple de a ramane in permanenta conectat. Xtreme reprezinta un vis devenit realitate, acesta merge dincolo de specificatii si ofera o experienta completa utilizatorilor”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

“Telekom sprijina dezvoltarea locala a tehnologiilor inteligente, intrucat acest sector contribuie in mod semnificativ la o economie mai competitiva. Parteneriatul nostru cu Allview a inceput in 2008, atunci cand compania a lansat primele telefoane dual SIM. La Telekom, performanta superioara a noului X2 Soul Xtreme vine cu o oferta in exclusivitate, foarte avantajoasa. Astfel, punem la dispozitie clientilor nostri un raport calitate – pret excelent”, a declarat Tudor Dimitrovski, Director de Comunicare si Strategie de Brand, Telekom Romania.

X2 Soul Xtreme este un smartphone Dual SIM care dispune de un procesor de ultima generatie, Helio X10, un Octa Core 64-bit tactat la 2.0 GHz. Acest modul beneficiaza de tehnologia CorePilot 2.0 si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Procesorul este sustinut de solutia grafica PowerVR G6200 ce are o frecventa de lucru de 700MHz. Device-ul are 3GB memorie RAM si 64GB memorie Flash. Aceasta din urma poate fi extinsa, prin adaugarea unui card microSD de maxim 128GB, ceea ce il pozitioneaza in varful gamei Soul din acest punct de vedere. Device-ul se remarca prin camerele de 24MP, respectiv 8MP cu flash dual led, iar camera poate fi accesata acum mult mai comod, deoarece device-ul dispune de un buton dedicat camerei, si prin sistemul de sunet DTS, amplificator NXP si difuzoare stereo. Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 3500 mAh care garanteaza pana la 20 ore de functionare continua si 350 ore in stand-by.

In cadrul evenimentului din 25 august, reprezentantii companiei Allview au prezentat si demonstrat live functionalitatile speciale care pozitioneaza device-ul in topul celor mai performante smartphone-uri disponibile pe piata autohtona.

Printre aceste functionalitati se remarca: sistemul de deblocare pe baza amprentei digitale, prin care poti transforma cu usurinta smartphone-ul in cel mai personal device; gesturi simple cu ajutorul carora poti accesa mult mai facil fisierele sau aplicatiile preferate, presetate in functie de preferintele personale; camera principala de 24 MP cu care prin intermediul unui algoritm special obtii fotografii de o calitate extraordinara de pana la 120 MP si cu care poti realiza filmari 4K; tehnologia NFC prin intermediul careia utilizatorii se pot conecta wireless la diferite dispozitive; si multe alte beneficii.

Noul X2 Soul Xtreme va fi disponibil la precomanda, incepand din 25 august, in exclusivitate pe www.telekom.ro la pretul de 499 de lei cu abonamentul Nelimitat XXL, urmand sa fie livrat incepand cu data de 10 septembrie. Fara abonament, pretul terminalului este de 2.199 de lei.