Securitate

Prin FortiSandbox, Fortinet a primit clasificarea ”produs recomandat” din partea NSS Labs

Fortinet a anuntat rezultatele obtinute de FortiSandbox in urma testelor NSS Labs Breach Detection Systems (BDS) Group test – o evaluare independenta, in conditii reale, a unei terte parti. In cadrul acestor teste, FortiSandbox a demostrat combinatia optima intre protectie, performanta si pret, obtinand astfel clasificarea `Produs recomandat’ din partea NSS Labs. Aceasta validare oferita de o terta parte demonstreaza eficienta solutiilor Fortinet de protectie a marilor companii impotriva celor mai complexe amenintari cibernetice. De asemenea, acest titlu plaseaza Fortinet ca singura companie care ofera solutii de protectie integrate, end-to-end impotriva amenintarilor complexe persistente Advanced Persistent Threat (APT), fiecare componenta fiind validata si recomandata de NSS Labs.

Testele realizate de NSS Labs BDS au la baza o metodologie riguroasa de testare (stabilita impreuna cu principalii furnizori din acest domeniu) menita sa reflecte provocarile intampinate de profesionistii din domeniul IT in ceea ce priveste detectarea atacurilor tinta, necunoscute mai inainte, proiectate sa depaseasca solutiile de securitate conventionale, endpoint si perimetrale. In momentul testarii, FortiSandbox a detectat majoritatea atacurilor si a virusilor in doar cateva minute, a asigurat un throughput maxim si a obtinut aceste rezultate, avand in acelasi timp si cel mai scazut cost (TCO) fata de competitori.

fortinet

FortiSandbox este un element cheie al Advanced Threat Protection (ATP) Framework, ce include FortiGate Next Generation Firewall (NGFW) si Next Generation Intrusion Prevention System (NGIPS), FortiWeb Web Application Firewall (WAF), precum si FortiClient Endpoint Protection. Aceste produse integrate au fost testate separat de NSS Labs, demonstrand un nivel de protectie superioara, performante ridicate si un pret mai bun fata de produsele competitoare. Fiecare dintre aceste produse Fortinet a primit clasificarea `Recomandat` din partea NSS Labs.

“In contextul actual, companiile trebuie sa faca fata unor amenintari cibernetice complexe si dinamice, cu hackeri ce cauta sa patrunda in cat mai multe sisteme folosind tehnici variate.” a declarat Adrian Danciu, Director Regional Fortinet. “Breach Detection Systems Group Test pun accentul pe cele mai complexe amenintari, pentru a dovedi cat de eficiente pot fi dispozitivele Fortinet in detectia chiar si a cele mai periculoase amenintari. Combinand aceste rezultate cu celelalte teste NSS Lab, precum Next Generation Firewall (NGFW), Web Application Firewall (WAF) si Endpoint Protection (EPP), alegerea companiilor devine mai usoara cand vine vorba de solutii ce le vor asigura protectia si securitatea cibernetica. Fortinet este singura companie ce a castigat titlul de `Recomandat` din partea NSS Labs pentru NGFW, NGIPS, WAF, BDS and EPP.”

“Autorii amenintarilor avansate utilizeaza numeroase strategii pentru a compromite retelele targetate si reprezinta o mare provocare pentru companii. Cu o miza atat de mare, ar fi o greseala ca factorii de decizie sa se bazeze doar pe metodele furnizorilor pentru a evalua eficienta solutiilor de securitate a acestora.” a declarat Adrian Danciu, Director Regional Fortinet “De aceea, Fortinet participa la testari independente realizate de terte parti cu regularitate, pentru a obtine o evaluare obiectiva a performantei oferite catre consumatori. Ne bucuram ca putem oferi protectie integrata APT, recomandata de NSS Labs, de la centrul de date pana la endpoint.”