SmartBand 2
Accesorii Telefoane Mobile

SmartBand 2 vine cu un senzor de masurare a ritmului cardiac

SmartBand 2

Sony a anuntat astazi lansarea SmartBand 2, un sistem de tip life logger cu multisenzor, care iti ofera informatii pretioase despre programul tau de fitness, despre cum sa iti pastrezi starea de bine sau sa-ti controlezi nivelul de stres.

In cadrul aceleiasi abordari modulare a factorului de forma specific SmartBand, accelerometrul si senzorul de masurare a ritmului cardiac ale SmartBand 2 lucreaza impreuna pentru a va monitoriza pulsul si ritmul cardiac, permitandu-va sa va calibrati programul de fitness, starea de bine si nivelul de stres, pe parcursul intregii zile.

SmartBand 2 monitorizeaza automat activitatile de tipul plimbarilor, sesiunilor de alergat sau altor tipuri de exercitii fizice, timp in care iti calculeaza ritmul cardiac din timpul fiecarei activitati. Aplicatia Sony Lifelog te ajuta sa faci progrese, stimulandu-te cu informatii si comparatii amuzante si oferindu-ti motivatie si inspiratie, totul personalizat pentru activitatile tale.

Vei putea, de asemenea, sa te bucuri de odihna de calitate, SmartBand oferindu-ti informatii importante despre somnul tau si detectand automat perioadele de somn profund, alarma setandu-se conform ciclurilor de somn si trezindu-te cu functia de vibrare usoara exact la momentul potrivit.

SmartBand 2 este garantia ca nu vei rata niciodata un apel, un mesaj, un email sau o notificare, datorita functiei de vibrare usoara si a afisajului luminos specific, cu LED-uri. Iti permite sa controlezi usor muzica de pe smartphone sau de pe tableta, oferindu-ti posibilitatea de a da play, a pune pauza sau a sari peste anumite melodii, dintr-o simpla atingere.

SmartBand 2

De asemenea, nu veti pierde niciodata telefonul Xperia sau tableta, intrucat vei beneficia de functia de alerta a SmartBand 2, care iti face dispozitivul sa vibreze atunci cand te vei afla la mai mult de 10 metri distanta de telefonul sau tableta la care este conectat.

SmartBand 2 se incarca in aproximativ o ora, functionand pana la 2 zile. Proiectat cu exterior din silicon rezistent, cu o baterie care tine pana la doua zile si indice de impermeabilitate IP68 – dispozitivul neavand capace microUSB – SmartBand 2 poate fi purtat oriunde si oricand.

Designul realizat in centrele de creatie Sony din Suedia si Japonia transforma SmartBand 2 intr-un dispozitiv usor si discret, care se prinde simplu si sigur, datorita noii cleme metalice.

SmartBand 2 va fi disponibil pe negru si alb la momentul lansarii si pe inca doua culori vibrante, la scurt timp dupa: roz si indigo. Dispozitivul pastreaza nucleul compact de recunoastere al SmartBand, asa ca vei putea avea tehnologia la indemana cu prima si a treia optiune de bratara, pentru o alegere perfecta.

SmartBand 2 va fi disponibil in 60 de tari din intreaga lume, pentru aproximativ 119 EUR, incepand din septembrie 2015.