E3 Living
Telefoane Mobile

E3 Living este noul upgrade al lui E2 Living

E3 Living

Compania brasoveana Allview a lansat astazi smartphone-ul E3 Living. Noul device dispune de un display de 4,5 inch, construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination.

Cele doua difuzoare frontale ce permit auditia stereo, conectivitatea 5GHz WIFI si cea 4G Dual Mode, cu standardele FDD si TDD, impreuna cu sistemul de operare Android 5.1. Lollipop, definesc noul E3 Living ca fiind device-ul perfect pentru divertisment.

E3 Living este un dispozitiv ideal pentru persoanele care utilizeaza doua cartele SIM. Device-ul are integrat un procesor Quad Core cu frecventa de 1 GHz, ceea ce ii ofera noului dispozitiv fluenta in utilizare pentru navigarea pe internet, in rularea aplicatiilor, jocurilor sau vizionarea filmelor.

“Succesul repurtat de modelul precedent E2 Living si feedback-ul pozitiv primit de la utilizatorii acestuia, au contribuit la decizia de a aduce un plus de performanta device-urilor din gama E. Noul E3 Living reprezinta un upgrade atat pe partea de hardware cat si pe cea de software fata de modelul precedent. Printre noutati se remarca marimea display-ului de 4,5 inch, tipul procesorului, calitatea superioara a pozelor, memoriile si conectivitatea 4G, toate adaptate in mod eficient dimensiunilor acestui device. Conectivitatea 4G Dual Mode prezenta acum pe E3 Living permite utilizatorilor navigarea pe internet la viteze 4G de pana la 150 Mbps.” a declarat Lucian Peticila, directorul general Allview.

Camera principala de 8 MP a noului E3 Living dispune de functiile multiple cu care clientii Allview s-au obisnuit. Smile Shot si Multi Angle reprezinta numai o parte dintre acestea, iar pentru realizarea celor mai impresionante autoportrete device-ul dispune de un LED Flash frontal si functia Beauty Face. Utilizatorii au posibilitatea de a realiza filmari Full HD si clipuri rapide cu ajutorul functiei preinstalate, Time Lapse.

E3 Living dispune de 1GB memorie RAM si de 8GB memorie Flash, ce poate fi suplimentata pana la 40GB prin adaugarea unui card microSD. Smartphone-ul este un device usor de utilizat ce poate fi controlat si prin gesturi simple. De exemplu, aplicatiile pot fi accesate cu un simplu semn desenat pe ecranul inchis.

Produsul este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi la pretul de 599 Lei, iar livrarile vor incepe din data de 15 Septembrie.